pinokio написа:имаше изваден кабел ... майстора ми взе 20 лева всичко е ок
Баси!

Ставам майстор по вкарването на кабели!
joker написа:pinokio написа:dj_tuhla написа:Ако изобщо не върти стартера и има някой в акумулатора, възможно е просто да се е извадил кабела към силовото реле.
здрьвей ти си прав имаше изваден кабел , не знам само каква е причината за изваждането на кабела , майстора ми взе 20 лева всичко е ок .......благодаря ви на всички !!!
И ти даде 20 лева за да ти го набутат!!!!Ама сега разбирам защо така са ти набутали тази кола.....много си дащен ей!Пази се много ,че с тази мека душа......ще отнесеш някоя анадолска закачка......лоша работа брат!
Ала бала ... тоз кефи , колега луд си признахтаjoker написа:pinokio написа:dj_tuhla написа:Ако изобщо не върти стартера и има някой в акумулатора, възможно е просто да се е извадил кабела към силовото реле.
здрьвей ти си прав имаше изваден кабел , не знам само каква е причината за изваждането на кабела , майстора ми взе 20 лева всичко е ок .......благодаря ви на всички !!!
И ти даде 20 лева за да ти го набутат!!!!Ама сега разбирам защо така са ти набутали тази кола.....много си дащен ей!Пази се много ,че с тази мека душа......ще отнесеш някоя анадолска закачка......лоша работа брат!
Нали за това има клубни маистори - и цял раздел "Сервизи".biostrong написа:успех ! само дето аз поне не съм се правил на разбирач - просто ми прави впечатление че колегата постоянно се оплаква от колата си - ами какво очаква от тая стара кола - самолет - и мойта постоянно и се дъни това онова ама не съм се оплакал 1 път ако мога сам си го оправям ако не мога ходя на майстор ама преди това питам за цената щото много ясно че повечето ще те изклатят после
biostrong написа:... просто ми прави впечатление ... ако не мога ходя на майстор ама преди това питам за цената щото много ясно че повечето ще те изклатят после
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: 4i4o-dido и 88 госта