Младеж от Хасково се опитал да прегази с автомобил полицай при опит да бъде спрян за проверка, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Хасково.
Инцидентът станал около 2.00 часа вчера в Димитровград. Полицейски автопатрул се опитал да спре лек автомобил
"Фолксваген" за рутинна проверка. На водача бил подаден сигнал за спиране със стоп-палка, при което той се опитал да прегази единия полицай.
Колата продължила да се движи с висока скорост по посока Хасково. За случая били информирани всички патрулни коли в Димитровград и в областния град. Нарушителят бил настигнат и спрян до бензиностанция преди Хасково.
Младежът е на 18 години, с инициали А. А., и живее в областния град, уточниха от пресцентъра на полицията. Оттам допълниха, че той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.
Без коментар...
Източник http://www.dnes.bg/article.php?id=39028
Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.
maiz написа:Младеж от Хасково се опитал да прегази с автомобил полицай при опит да бъде спрян за проверка.... той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.
Изглежда този младеж мрази полицаите

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.
VW-fenka написа:maiz написа:Младеж от Хасково се опитал да прегази с автомобил полицай при опит да бъде спрян за проверка.... той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.
Изглежда този младеж мрази полицаите![]()
![]()
абе и на мене не са ми любимци.. ама не съм газил никого до ся

- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега като са го хванали, трябва да го накарат да си завре газовия отзад, като то оня виц с Българина, Руснака и Американеца...
п.п. Извинете ама не се сдържах. То вече ми е смешно. Всеки си прави каквото си иска в тая държава, след това го вкарват в ареста и го пускат на другия ден.
п.п.п. Пресен пример от преди няколко седмици :
В София - Студентски град - аз съм с мойта кола, пред мен кара един приятел с Венто. На "Баба Яга" някъв пич с БМВ спрял на средта на пътя и зад него и ние още 2-3 коли. Моят приятел му свирна с клаксона и като видя че оня ( не беше подал никакви светлинни сигнали естествено) няма намерение да мърда, го заобиколи и продължи нататък. Е да ама оня тръгна след него и след като завихме всички надясно в пряката преди зимния, която излиза на О'Шипка пича с БМВ-то го настига и спират да се разправят нещо. Аз спирам зад тях. Моят приятел каза че оня извадил някъв нож и започнал да му крещи " К'во ми свириш бе, ела да се разбереме". По едно време гледам пича тръгва да слиза, моя човек 1-ва и газ, а оня извади пистолета и почна да гърми по него. Аз съответно не изчаках да почне да гърми и по мене и 1-ва и газ покрай него, щото и без това не ги разбирам пищовите там газови ли бойни ли и т.н.
Та кажете ми тая държава в Дивия запад ли се превръща - всеки почна да вади пищови и да гърми на всякъде, че дори и по полицаи даже, това не е било никога

п.п. Извинете ама не се сдържах. То вече ми е смешно. Всеки си прави каквото си иска в тая държава, след това го вкарват в ареста и го пускат на другия ден.
п.п.п. Пресен пример от преди няколко седмици :
В София - Студентски град - аз съм с мойта кола, пред мен кара един приятел с Венто. На "Баба Яга" някъв пич с БМВ спрял на средта на пътя и зад него и ние още 2-3 коли. Моят приятел му свирна с клаксона и като видя че оня ( не беше подал никакви светлинни сигнали естествено) няма намерение да мърда, го заобиколи и продължи нататък. Е да ама оня тръгна след него и след като завихме всички надясно в пряката преди зимния, която излиза на О'Шипка пича с БМВ-то го настига и спират да се разправят нещо. Аз спирам зад тях. Моят приятел каза че оня извадил някъв нож и започнал да му крещи " К'во ми свириш бе, ела да се разбереме". По едно време гледам пича тръгва да слиза, моя човек 1-ва и газ, а оня извади пистолета и почна да гърми по него. Аз съответно не изчаках да почне да гърми и по мене и 1-ва и газ покрай него, щото и без това не ги разбирам пищовите там газови ли бойни ли и т.н.
Та кажете ми тая държава в Дивия запад ли се превръща - всеки почна да вади пищови и да гърми на всякъде, че дори и по полицаи даже, това не е било никога

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Често Куките се заяждат с малките, щото знаят, че ни пари имат да им дадат, ни могат да се обадят където трябва и на човек му писва, а на един - 18 годишен колко му трябва, аз съм си имал проблеми на неговата възраст и докато не започнах да подавам жалби срещу групата не спряха, после идваха до вкъщи и ми се обясняваха да съм бил спрял да се заяждам с тях, а те като ме видеха само спрял мотора на кафе и 3 коли заставаха по пресечките и дебнат да стана и да ме спрат дет съм карал без каска, не нося паспорт(сега лична карта), мотора не пишело 2-ри цвят(а КАТ решават какво да пише), изтрита гума или нешо такова и почти винаги по 2 акта. Та ако така му е писнало и на него, нормално е да не спре и донякъде го разбирам... 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”