Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.

Мнениеот maiz » Пет 20 юли 2007 15:44

Младеж от Хасково се опитал да прегази с автомобил полицай при опит да бъде спрян за проверка, съобщиха от пресцентъра на ОДП - Хасково.

Инцидентът станал около 2.00 часа вчера в Димитровград. Полицейски автопатрул се опитал да спре лек автомобил
"Фолксваген" за рутинна проверка. На водача бил подаден сигнал за спиране със стоп-палка, при което той се опитал да прегази единия полицай.

Колата продължила да се движи с висока скорост по посока Хасково. За случая били информирани всички патрулни коли в Димитровград и в областния град. Нарушителят бил настигнат и спрян до бензиностанция преди Хасково.

Младежът е на 18 години, с инициали А. А., и живее в областния град, уточниха от пресцентъра на полицията. Оттам допълниха, че той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.

Без коментар...
Източник http://www.dnes.bg/article.php?id=39028

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.

Мнениеот VW-fenka » Пет 20 юли 2007 15:52

maiz написа:Младеж от Хасково се опитал да прегази с автомобил полицай при опит да бъде спрян за проверка.... той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.

Изглежда този младеж мрази полицаите mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пет 20 юли 2007 15:53

мдааа, определено нещо не харесва полицайте.е утре ще измисли нещо друго.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Младеж се постара да сгази с кола полицай, не успя.

Мнениеот Vizor » Пет 20 юли 2007 15:56

VW-fenka написа:
maiz написа:Младеж от Хасково се опитал да прегази с автомобил полицай при опит да бъде спрян за проверка.... той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.

Изглежда този младеж мрази полицаите mhihi mhihi mhihi

абе и на мене не са ми любимци.. ама не съм газил никого до ся :)

Ludaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludaka » Пет 20 юли 2007 15:58

:shock :shock :shock

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пет 20 юли 2007 16:00

Така :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пет 20 юли 2007 16:02

Младежът е на 18 години, с инициали А. А., и живее в областния град, уточниха от пресцентъра на полицията. Оттам допълниха, че той е познат на органите на реда - преди дни бил задържан от хасковските криминалисти, когато пиян стрелял с газов пистолет по местен полицай.

басииииии :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пет 20 юли 2007 16:21

Такаааа...Бате Краси мълчи :?: :?: :?:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 20 юли 2007 16:23

за малко...

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Пет 20 юли 2007 16:49

Сега като са го хванали, трябва да го накарат да си завре газовия отзад, като то оня виц с Българина, Руснака и Американеца... :lol:

п.п. Извинете ама не се сдържах. То вече ми е смешно. Всеки си прави каквото си иска в тая държава, след това го вкарват в ареста и го пускат на другия ден.

п.п.п. Пресен пример от преди няколко седмици :

В София - Студентски град - аз съм с мойта кола, пред мен кара един приятел с Венто. На "Баба Яга" някъв пич с БМВ спрял на средта на пътя и зад него и ние още 2-3 коли. Моят приятел му свирна с клаксона и като видя че оня ( не беше подал никакви светлинни сигнали естествено) няма намерение да мърда, го заобиколи и продължи нататък. Е да ама оня тръгна след него и след като завихме всички надясно в пряката преди зимния, която излиза на О'Шипка пича с БМВ-то го настига и спират да се разправят нещо. Аз спирам зад тях. Моят приятел каза че оня извадил някъв нож и започнал да му крещи " К'во ми свириш бе, ела да се разбереме". По едно време гледам пича тръгва да слиза, моя човек 1-ва и газ, а оня извади пистолета и почна да гърми по него. Аз съответно не изчаках да почне да гърми и по мене и 1-ва и газ покрай него, щото и без това не ги разбирам пищовите там газови ли бойни ли и т.н.

Та кажете ми тая държава в Дивия запад ли се превръща - всеки почна да вади пищови и да гърми на всякъде, че дори и по полицаи даже, това не е било никога :dontknow:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пет 20 юли 2007 17:00

Пак къркан? :D

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Пет 20 юли 2007 17:11

Хасковски голфаджия-баси какво поколение расте -не е истина просто-а е само на 18

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Пет 20 юли 2007 17:56

много опасни те голфаджии бе

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пет 20 юли 2007 18:03

Често Куките се заяждат с малките, щото знаят, че ни пари имат да им дадат, ни могат да се обадят където трябва и на човек му писва, а на един - 18 годишен колко му трябва, аз съм си имал проблеми на неговата възраст и докато не започнах да подавам жалби срещу групата не спряха, после идваха до вкъщи и ми се обясняваха да съм бил спрял да се заяждам с тях, а те като ме видеха само спрял мотора на кафе и 3 коли заставаха по пресечките и дебнат да стана и да ме спрат дет съм карал без каска, не нося паспорт(сега лична карта), мотора не пишело 2-ри цвят(а КАТ решават какво да пише), изтрита гума или нешо такова и почти винаги по 2 акта. Та ако така му е писнало и на него, нормално е да не спре и донякъде го разбирам... :wink:

Потребителски аватар
Momot
Автомобил: Passat 1.9 tdi
Двигател:

Мнениеот Momot » Пет 20 юли 2007 18:12

тоя ме кефи ,само така ...................... :drive :drive:drive :drunk :drunk :drive :drive :drive :drive :drive :drive :drunk :drive :drunk :drunk :drunk :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore
евала брат

Върни се в “ОФФ-Топик - други”