Според Ицо трябва да ядем всеки ден бъркани яйца!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Според Ицо трябва да ядем всеки ден бъркани яйца!!!

Мнениеот Tod » Пет 27 юли 2007 13:22

След три трудни години като национален треньор, Христо Стоичков изглежда намери своя път. Сега той е изцяло посветен на новата си любов - втородивизионният Селта. В своето интервю за списание "Max" той е циничен, безкомпромисен и самоуверен. Ицо не пести критиките си към държавата, журналистите и дори към човека, с когото постигна най-забележителния си успех - четвърто място на Световното в САЩ преди седемнайсет години.

"Димитър Пенев е бил нещо във времето. Но нека се уточни един път завинаги какъв е. Достатъчно го уважавам, но трябва да се уточни къде е и с кого е - с ЦСКА, отговорник за националните отбори, треньор, мениджър? С Иван Славков ли е, с Боби Михайлов ли е? Аз мога да му кажа, че нашето поколение никога не го предаде. За разлика от нас, той ни предаде. Нашето поколение ще остане там, където му е мястото", казва Стоичков пред списанието.

На въпрос какво му е отношението към любителите на футболната игра, които твърдят, че той се е провалил като треньор, Христо Стоичков заявява: "Да са живи и здрави... и всеки ден да ядат бъркани яйца".

Камата за пореден път казва, че българските журналисти не са добри. "аз не живея на гърба на нито един журналист. Гледам да си върша работата така, както съм го правил и досега. Винаги ще има критици, така че не обръщам голямо внимание, а и нито един журналист не е дошъл при мен да ми плати сметките било за телефони, или за училището на децата ми. За разлика от испанските журналисти, българските имат ниска култура и може би това е най-хубавото, което им е останало - да живеят в низината и да изплуват, но това едва ли ще стане някога", казва Стоичков.

В заключение Ицо споделя, че работата му като треньор на Селта не е бягство. Според него животът в България не бил за предпочитание. Той изразява и съжаление, че цялата вината за слабите резултати в евроквалификациите е стоварена върху него. "нали някой трябваше да поеме отговорност. Вижте, аз не съм чул някой футболист да носи отговорност. Разбираме от политика, коли, татуировки и сме компетентни във всичко. Ако питаш някого защо е играл слабо той ще ти отговори: "Ами във футбола е така", "Трябваше да стане иначе", второ, трето, пето... Досега не съм чул играч да каже - "Аз съм виновен". Винаги треньорът е виновен", разсъждава живата футболна легенда Стоичков.

Информация: http://sportni.bg

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Пет 27 юли 2007 13:33

:bowdown

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 27 юли 2007 13:36

:roll: :lol: Забавно :) като четиво.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пет 27 юли 2007 13:40

Няма как - вариантът със супата вече го окупира Пенев.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 27 юли 2007 13:40

Както винаги блести със своя висок интелект, високо самочувствие и липса на каквато и да е самокритика.Човек, който мисля, че няма нужда да се коментира.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 27 юли 2007 13:41

Не познавам друг наистина толкова нагъл и цинично-подигравателен спортист от историята на българския спорт...но затова настина са виновни само журналистите... и феновете дето го величаят........

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 27 юли 2007 13:44

Пълен селянин.. невероятен футболист .. само това мога да кажа за Ицо Стойчков

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Пет 27 юли 2007 13:55

Vizor написа:Пълен селянин.. невероятен футболист .. само това мога да кажа за Ицо Стоичков

съгласен :да:

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пет 27 юли 2007 13:57

Vizor написа:Пълен селянин.. невероятен футболист .. само това мога да кажа за Ицо Стойчков

Аз искам да добавя, че Ицо започва да писва на всеки един от нас
и ако преди ни е прославял по света, то сега ни усвинва и усмива ... :042:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 27 юли 2007 14:09

Абсолютен кретен е Ицето - дума да няма - неповторим тъпак - пълен гьон.
Беше велик футболист, но този талант му е даден от Бог, а Йохан Кройф го откри за големия футбол. Щото таланти много, ама не им ли се даде шанс за изява, си остават да ритат на по селските стадиони. И какво направи Ицо - вместо да целува ръка на гениалния холандец, той го оплю и се скара с него.
Сега е просто поредния некъдърен треньор - въпрос на време е да го изгонят и от Селта.
Прости му, Боже, той не знае какво върши и говори - просто е прост - това е. :kef: :глупав :talk:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 27 юли 2007 14:12

Tod написа:
Vizor написа:Пълен селянин.. невероятен футболист .. само това мога да кажа за Ицо Стойчков

Аз искам да добавя, че Ицо започва да писва на всеки един от нас
и ако преди ни е прославял по света, то сега ни усвинва и усмива ... :042:

Много си прав!
Колкото преди години ни е славел страната с играта си, толкова в момента я унизява във всяко свое интервю.

Според него животът в България не бил за предпочитание.

И това го казва човек, който имаше специални права тук да прави всичко, което си иска, включително и подкрепата на бат'Бойко, позволяваща му да закупува общински имоти за без пари (имаше един такъв скандал), да се движи из София със синя лампа, и много други...

Ако питаш някого защо е играл слабо той ще ти отговори: "Ами във футбола е така", "Трябваше да стане иначе", второ, трето, пето... Досега не съм чул играч да каже - "Аз съм виновен". Винаги треньорът е виновен", разсъждава живата футболна легенда Стоичков.

А самия Стоичков (който уж вече не мисли като играч), кога излезе да каже: "Аз съм виновен"??? :roll:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 27 юли 2007 16:02

Когато аз съм бил най-добрият в Европа, съм бил най-добър, защото просто съм бил най-добрият.

тишина в залата просто!

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 27 юли 2007 17:29

Вижте, аз не съм чул някой футболист да носи отговорност. Разбираме от политика, коли, татуировки и сме компетентни във всичко. Ако питаш някого защо е играл слабо той ще ти отговори: "Ами във футбола е така", "Трябваше да стане иначе", второ, трето, пето... Досега не съм чул играч да каже - "Аз съм виновен". Винаги треньорът е виновен", разсъждава живата футболна легенда Стоичков.

На мен това ми харесва, по близко е до истината :wink:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 27 юли 2007 17:36

погледнете неговата гледна точка

"когато стигнеш моето равнище тогава ми говори..."

щото нали знаете че на един мач има толкова по-добри играчи и по-добри специалисти колкото публика има :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

и на мен би ми писнало постоянно хора които не се занимават с футбол (запалянковци журналисти ) да ми казват какво да правя и как да играя и т.н.

що някой не отиде да каже на жан тод как да води екип

а тук всеки журналист специалист след мача как не трябвало да се построи отбора как не знам си какво
а си остава просто един от много гледащи играта...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 27 юли 2007 17:39

Ицо кефи и кърти ...аз лично му се кефя много :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”