rusiq_24 написа:Дай снимка на мотора или напиши първите букви от номера на мотора (виж го в големия талон) и ще ти кажемп.п Наистина има странни брони,не бях виждал досега такива
Tyan написа:1.8 многоточков инжекцион 90 коня залагам аз
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=113
ADD код
Да малко са по различни незнайно защо както и 2.0 115кс. е с обърнати колектори досега на живо не съм виждал такъв както и този мотор на снимката по горе ама ако е такъв ще е по икономичен и вървящ от 1.8миniikoo_1 написа:rusiq_24 написа:Дай снимка на мотора или напиши първите букви от номера на мотора (виж го в големия талон) и ще ти кажемп.п Наистина има странни брони,не бях виждал досега такива
Голфовете в САЩ са с такива брони (до колкото знам и те се произвеждат в Мексико).
Всичките коли произведени за американския пазар имат тези оранжевите ленти на броните т.н сайд мейкърс.
Волана също е по различен с четири спици и Airbag-a e по-голям от нормални, интересно, че в САЩ не съм мяркал 1.8Ми голф, а само 2.0и 115коня АВА - се водеше мотора (май), явно само за Южно Американския пазар слагат 1.8Ми
Tyan написа:нито ще е вървящ повече нито ще е по икономичен ...... първо все още е 90 коня ..... а и дигифанта е моно с разчетворение на личносттаплюят едвновременни и четирите дюзи ......
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: stefan4o и 74 госта