Ще имам ли проблеми от КАТ ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Ще имам ли проблеми от КАТ ?

Мнениеот niviat » Пон 30 юли 2007 9:19

Смених си предното стъкло на Пасата , но при прехвървянето на стикера за техн.преглед същият е повреден . Ще имат ли основание катаджиите да се заяждат ? Естественно нося си талончето за прегледа и гаранционна карта , че ми е сменяно стъклото.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 30 юли 2007 9:22

нема проблеми. ;)
е мое и да се позаяждат, ама нищо нема да стане ;)

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 30 юли 2007 9:26

Зависи на какъв тъпанар ще попаднеш ама не им се давай! Нищо немогат да ти направят :wink:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 30 юли 2007 9:29

един полицай винаги може да ти напише акт, дори и да не е прав.
зависи на какви попадаш.
аз преди бях загубил талончето за прегледа и отидох да си искарам ново но то не можело щото били с някакви номера и ми дадоха протокол от ДАИ с пичат ,вместо талонче.
обаче един полицай не ми го призна и ми драсна акта.ходих занимавах се .оказа се че оня си няма престава от документи и аз съм бил прав ама акта си остана :(

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 30 юли 2007 11:04

Няма проблеми. Аз смених предното стъкло и също имах "повреди" по стикерите за гражданска и техническия преглед.
Карай си, пък ако се заядат (както при мен) - казваш, че ти е сменяно стъклото и стикерите са прехвърляни. Ако и това не ги удовлетвори, вече :shock

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 30 юли 2007 11:43

Да те е страх да си смениш стъклото, баси тъпата държава сме :dontknow:

За спукано стъкло пишат актове, за сменено стъкло и повредени стикери пак пишат актове. Да вземеш да ги :076:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 30 юли 2007 11:45

Stefan написа:Да те е страх да си смениш стъклото, баси тъпата държава сме :dontknow:

За спукано стъкло пишат актове, за сменено стъкло и повредени стикери пак пишат актове. Да вземеш да ги :076:
:да:

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пон 30 юли 2007 11:50

Изглежда , че ако мина пак на преглед ще е най-добре , мога да си спестя доста разправии. Лошо че преди месец минавах на техн. преглед.

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Пон 30 юли 2007 13:04

При мен пък се получи друго,когато си регистрирах колата в КАТ след като минах прегледа при тях и при залепянето на стикера на прегледа,механика в Кат го залепи на криво и после се помъчи да го намести и стана набръчкано и каза майната му :!: 2 месеца от както имам книжка все още не са ме спира ли и незнам какво ще стане като ме спрът.Здраве да е. 8)

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пон 30 юли 2007 21:55

niviat написа:Изглежда , че ако мина пак на преглед ще е най-добре , мога да си спестя доста разправии. Лошо че преди месец минавах на техн. преглед.

Иди то тези от техническия преглед,обясни им случая и ако искат да сменят само талончето и стикера с/у4-5лв. ще е добре....

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пон 30 юли 2007 22:12

Ако стикера, не ти е много(ама-много, да не се чете) повреден, можеш да го свалиш от старото стъкло и да го сложиш на новото стъкло (стъкларите знаят как :wink:, но гадовете се правят на ударени :?, за да им бутнеш някой лев :?, така и направих :? ) и всичко ще е ОК :wink:
Според мен, няма стикер да се е прецакал, чак толково, че да не се чете, все пак, стъклото е трипластово :wink:
Направих го така миналата година, , с бившата кола, стикерите бяха 2, за технически преглед ( на 2месеца) и за годишна винетка :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”