Ще имам ли проблеми от КАТ ?
Ще имам ли проблеми от КАТ ?
Смених си предното стъкло на Пасата , но при прехвървянето на стикера за техн.преглед същият е повреден . Ще имат ли основание катаджиите да се заяждат ? Естественно нося си талончето за прегледа и гаранционна карта , че ми е сменяно стъклото.
един полицай винаги може да ти напише акт, дори и да не е прав.
зависи на какви попадаш.
аз преди бях загубил талончето за прегледа и отидох да си искарам ново но то не можело щото били с някакви номера и ми дадоха протокол от ДАИ с пичат ,вместо талонче.
обаче един полицай не ми го призна и ми драсна акта.ходих занимавах се .оказа се че оня си няма престава от документи и аз съм бил прав ама акта си остана
зависи на какви попадаш.
аз преди бях загубил талончето за прегледа и отидох да си искарам ново но то не можело щото били с някакви номера и ми дадоха протокол от ДАИ с пичат ,вместо талонче.
обаче един полицай не ми го призна и ми драсна акта.ходих занимавах се .оказа се че оня си няма престава от документи и аз съм бил прав ама акта си остана

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
При мен пък се получи друго,когато си регистрирах колата в КАТ след като минах прегледа при тях и при залепянето на стикера на прегледа,механика в Кат го залепи на криво и после се помъчи да го намести и стана набръчкано и каза майната му
2 месеца от както имам книжка все още не са ме спира ли и незнам какво ще стане като ме спрът.Здраве да е. 

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Ако стикера, не ти е много(ама-много, да не се чете) повреден, можеш да го свалиш от старото стъкло и да го сложиш на новото стъкло (стъкларите знаят как
, но гадовете се правят на ударени
, за да им бутнеш някой лев
, така и направих
) и всичко ще е ОК
Според мен, няма стикер да се е прецакал, чак толково, че да не се чете, все пак, стъклото е трипластово
Направих го така миналата година, , с бившата кола, стикерите бяха 2, за технически преглед ( на 2месеца) и за годишна винетка

Според мен, няма стикер да се е прецакал, чак толково, че да не се чете, все пак, стъклото е трипластово

Направих го така миналата година, , с бившата кола, стикерите бяха 2, за технически преглед ( на 2месеца) и за годишна винетка

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”