от извесно време на сам чувам нехарактерно тропане в предницата,
след като прегледах внимателно шарнира накрайници и тампони, вече просто нямаше какво друго да гледам и размърдах спирачния апарат разбрах че въпросното тропане е точно от там, помислих че просто са се разхлабили тръгнах да ги донтягам, но уви бяха стегнати на мах.
Получил се е някакъв луфт на самите водачи.
вече след като установих от каде тропането ми направи впечатление че като натисна спирачката и тропането изчезва
Някои има ли идея за разрешение на този проблем.
Поло 1996г. АЕФ
и още едно проблемче което не можах да открия никаде, кякои ако е обирал луфта на рейката моля да сподели каде се намира въпросното болче

Спирачни апарати и луфт на Рейката
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
по принцип луфта се убира както и на по-старите модели от самата реика на която има един болт но това е временно решение първо ще започне по-трудно да се върти волана нищо че няма да го има шума ама след време пак се появява а обирането става до време ако се чува само при спрял автомобил като чукаш волана ляво-дястно по-добре не го закачаи
- Joro1894
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
този проблем си го имам още от както съм я купил навъртял съм около 12000км. и тракането не се увеличава, четох е има вероятност точно от този болт да се обере луфта и да се оправи .
и при загасен и при запален двигател щракането го има
а за другия проблем за въпросните втулки от Юнитрейд ми обявиха 27лв. комплекта = 54лв. за 2та апарата ако някои има представа каде може да ги има по ефтино моля да сподели
и при загасен и при запален двигател щракането го има
а за другия проблем за въпросните втулки от Юнитрейд ми обявиха 27лв. комплекта = 54лв. за 2та апарата ако някои има представа каде може да ги има по ефтино моля да сподели
- Joro1894
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от юнитрейд точно това ми обясниха че са бели лентички и са 27лв.
е това не е истина точно преди 1 минута се обадих в Ауто+ 26,50лв. за единия апарат
е това не е истина точно преди 1 минута се обадих в Ауто+ 26,50лв. за единия апарат

Последна промяна от Joro1894 на Вто 31 юли 2007 15:28, променено общо 1 път.
- Joro1894
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="anonimko"]по принцип много рядко се сменят тези тефлонови ленти с маншоните на болтовете на апарата и да не ги смениш проблем няма само е неприятно клопането-по-силно музиката и проблем няма[/quote
щом не е нищо фатално точно така ще разрешавам проблема ,
най-мразим нещо толкова елементарно да ми образува нерви
щом не е нищо фатално точно така ще разрешавам проблема ,
най-мразим нещо толкова елементарно да ми образува нерви
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”