Филтър, пречистващ влизащия в купето въздух . . .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
psstv18rp написа:Просто парчето вата трябва да е малко по-голямо
Да, де, ама този филтър, дето съм намерил не е достатъчно голям, за да се запретне стабилно и да се хване с ластик

Имаше и по-големи, но без активен въглен. А на мен миризмата ми беше основната цел, щото булката е с много чувствителен нос и все ми мрънкаше ...
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
asengamalov написа:Аз използвах мрежа (тая алуминиевата ) и марля и я защипах с пласмасата и даже направих още едно подобрение сложих един ароматизатор борче там и сега даже и мерище хубаво![]()
![]()
веселин написа:Мазнините,алкохола и другите съставки на есенцията ще повлияят отрицателно на пропусквателната способност на хартията според мен-има толкова голямо разнообразие от ароматизатори! idea3

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Колеги здравейте попрочетох какви уникални идейки си имате за този филтър обаче в момента на влизане в този форум прочетох един от първите коментари и да ви кажа този вариянт който са го измислисли руснаците доста ми допада . Говоря за вариянта с въздушния филтър от "Skoda 120 L" само че на мястото на онази жълта торбичка може според мен да се поръча на шивачката да ви ошие един въздуховод от изкуствена черна кожа и в двата му края да е със зашити за него ластици. Хм...ммм
май утре съм при шивачката да и досаждам отново относно колата ми 

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
mafiacartel написа:Колеги здравейте попрочетох какви уникални идейки си имате за този филтър обаче в момента на влизане в този форум прочетох един от първите коментари и да ви кажа този вариянт който са го измислисли руснаците доста ми допада . Говоря за вариянта с въздушния филтър от "Skoda 120 L" само че на мястото на онази жълта торбичка може според мен да се поръча на шивачката да ви ошие един въздуховод от изкуствена черна кожа и в двата му края да е със зашити за него ластици. Хм...ммммай утре съм при шивачката да и досаждам отново относно колата ми
като го направиш пусни и някоя снимка да се ориентираме за кво иде реч и как с еправи
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Мислех да пусна нова тема но в последния момент видях тази тема,Това е моят начин.Пропускам момента с щипките но те само се издърпват нагоре.Ето снимковия материал
Първо свалих това подобие на мрежа(От двете страни има пластмасови гайки,развиват се с ключ 10)
След това го позабърсах.
Това е кутията за филтъра,която купих от автоморгата.
Изчистих я малко и я сложих.
След това сложих Филтъра
Това е от мен.Удоволстието ми излезе 25лв.
15лв кутията и 10 филтъра.
ПП.Кола е Голф3.
Първо свалих това подобие на мрежа(От двете страни има пластмасови гайки,развиват се с ключ 10)
След това го позабърсах.
Това е кутията за филтъра,която купих от автоморгата.
Изчистих я малко и я сложих.
След това сложих Филтъра
Това е от мен.Удоволстието ми излезе 25лв.
15лв кутията и 10 филтъра.
ПП.Кола е Голф3.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Kalinn написа:Не! Нямаше нищо, така като е на 1-вата снимка беше с тази мережичка, явно не всички 3-ки имат. А и исках да покажа, че с не мн средства може да има добър ефект........просто те хората са си го измилили, нема какво да преправяме
Напълно съм съгласен. С 10 лв. на 10000 км. няма да обеднеем. Пък и от оригинаното по-хубаво няма.
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1600
:)
Колеги и аз викам да споделя моето решение на вапроса, след като изчетох всички постове в форума най удачно ми се стори идеята да се постави женско чорапче
и за по сигурно поставих 2 директно варху пластмасовата решетка нанизах ги и вече - пей сърце.Това е наистина най удачния начин, и най евтин.нали все пак това е целта 

- galingochev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
И аз го направих с чорапа но сложих и вата от тази дета я слагат на дрехите (една бяла).Преди бях само с чорапа но сега е супер.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: :)
galingochev написа:И аз го направих с чорапа но сложих и вата от тази дета я слагат на дрехите (една бяла).Преди бях само с чорапа но сега е супер.
Да ама с тая вата сигурно парното ти едвам духа