Wish_Master написа:Joker, и на мен първото ми MTB (ако може да се нарече изобщо така) беше Cross Leader. Оказа се доста доста ама доста здраво за времето си. Само че когато почнах да тренирам насам натам по баирите с "истинските" байкъри, се оказа че с това колело съм просто за никъде. Изпотрошиха се една сурия работи още при първото спускане. Та принудих се да си взема друго нормално колеце, с което станах 3-ти на републиканското по планинско колоездене на Аладжа манастир преди 3 години. Тогава беше добре, но почна да остарява морално, пък и всеки втори вече кара що-годе хубаво колело. Не е като едно време, да срещнеш човек с хубав MTB си беше голяма рядкост. Специално за Варна говоря.
Wish_Master написа:Аз имам впечатления само от 2 твърди рамки. Drag Climber i RAM HT2
Climber-a е адски здрав и просто трябва да си специалист по трошене на нетрошащи неща за да му направиш нещо. Има доста подсилки и е бая корав, но също и малко по-тежък. За HT2 ката също мога да кажа само хубави неща. Здрава и лека, но малко по висока - 16".
За меките рамки немога да съм ви полезен, просто защото никога не съм бил собственик на такава. За жалост
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: railfan и 27 госта