jivotarae написа:ГLГLГL написа:jivotarae написа:Да,има полза от това да се кара на къси.
Е щом ти казваш, значи непременно е така. Интересно ако караш на фарове и те "виждат", а в това време те изпреварва някой с изгасени фарове и не го видят - ти би ли се чувствал малко виновен с повишената си "видимост", поради която другият е станал малко по-невидим?
Колега,нямам спомен да са ме изпреварвали автомобили или мотоциклети без вкл.светлини.А за да не успееш да видиш нещо,което се движи през деня(па макар и без вкл.светлини)значи или се движиш с доста висока скорост,или си меко казано кьорав.Извинявам се предварително,ако с нещо съм те засегнал.
Добре де, при това твърдение: "А за да не успееш да видиш нещо,което се движи през деня... или си меко казано кьорав" - с което и аз съм съвсем съгласен - защо го казваш, а в същото време ми говориш за собствената си сигурност и пускането на светлините? Аз не разбирам. Страх те е да не те удари кьорав или си светиш за да виждаш ти? Хайде поизясни малко въпроса, че ми омръзна да ми се оправдават със собствената си сигурност и в същото време да си напълно убеден, че и без светлини се виждат МПС-тата.
PS: ако не е съвсем ясна моята позиция - аз съм категорично против карането със светлини и зиме и лете, освен ако не е по здрач, много мрачно или мъгливо.