Преоткривам Америка или...Влас - Paradise Beach

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Преоткривам Америка или...Влас - Paradise Beach

Мнениеот chefito » Сря 01 авг 2007 18:27

Колеги съвсем случайно попаднах там това лято и не исках да си тръгвам никога. Морето е кристално чисто. Топло. На около 50-100 метра навътре дълбочината на водата е еднаква. След това следва плитчина и чак тогава става дълбоко. В близост има скали и хотел на скалите, от който директно с асансьор се слиза на плажа...красота и спокойствие...препоръчвам ви го горещо... :? искам пак ама нема пара...самият плаж е малко посещаван, защото реално е само за гостите на околните хотели, но все пак може да ходим и простосмъртните...много много мадами по монокини....ако търсите спокойствие това е мястото...а за децата е повече от рай! По късно ще сложа и снимки...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 01 авг 2007 18:42

Преди години, когато още строяха хотела, ходих с един геолог по работа на морето. Помоли ме да се отбием там за да види как върви строителството. Каза, че това е най-хубавия плаж в БГ, защото гледа на юг и слънцето пече целодневно!

Хотелът беше на Мултигруп, сега не знам на кой е.

Това е след Св. Влас по пътя към Елените

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 01 авг 2007 18:45

Vlad777 написа:Преди години, когато още строяха хотела, ходих с един геолог по работа на морето. Помоли ме да се отбием там за да види как върви строителството. Каза, че това е най-хубавия плаж в БГ, защото гледа на юг и слънцето пече целодневно!

Хотелът беше на Мултигруп, сега не знам на кой е.

Това е след Св. Влас по пътя към Елените

Точно там е...това за гледането на юг не го знаех, но явно оказва голямо влияние....

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 01 авг 2007 18:47

ето снимка от сателит:
http://maps.google.com/maps?ll=42.71666 ... .1,0.1&t=k

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 01 авг 2007 18:50

няма цивилизован плаж на които да не пече цял ден.
освен на някои басеин хотела да му прави сянка ама и такива не правят много. :lol:

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Сря 01 авг 2007 19:41

на 11 август съм в власс.като се върна от там ще изкажа моите впечатления от ...paradise beach

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 01 авг 2007 19:44

http://for.journey.bg/topic.php?page=1&topic=2976

Тук всички го плюят това място ! :shock

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 01 авг 2007 19:47

Stoi написа:http://for.journey.bg/topic.php?page=1&topic=2976

мненията тук са за хотела...аз в хотела не съм бил....5 дни са 700лв...нямам толкова парици...говоря само за плажа им...

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 01 авг 2007 19:52

chefito написа:

мненията тук са за хотела...аз в хотела не съм бил....5 дни са 700лв...нямам толкова парици...говоря само за плажа им...

А това вярно ли е ?
"
А другия хит знаете ли го - ако не си от хотела не ти продават нито наливна бира, нито има какво да ядеш докато си на плажа, защото дори и до магазина в хотела не те пускат. Просто си закъсал. Е, ако си гладен точно от 12 до 14 часа може да те нахранят от блок маса на таверната срещу прилична сумичка 15 лв. Но до тогава - търпиш гладен. Ако пък понечиш да си купиш минерална вода, предлагат ти само и единствено някакво подобие на вода - торн спринг от Трън. Ние не я бяхме и чували, но все пак рискувахме, защото бяхме жадни. За екстри като дъвки, семки и чипс за плажа само помечтахме, а на другия ден се бяхме запасили с всичко необходимо. Плажа е разкошен, но не ти се предоставят много възможности да си похарчиш парите. Дори и наши приятели от хотела вървяха по 100 м за сладолед през горещия плаж, защото на близката таверна не се продава вече сладолед. Е, в 21 век има неща, които и с пари не се купуват.
"

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 01 авг 2007 20:22

Stoi написа:
chefito написа:

А това вярно ли е ?
"
А другия хит знаете ли го - ако не си от хотела не ти продават нито наливна бира, нито има какво да ядеш докато си на плажа, защото дори и до магазина в хотела не те пускат. Просто си закъсал. Е, ако си гладен точно от 12 до 14 часа може да те нахранят от блок маса на таверната срещу прилична сумичка 15 лв. Но до тогава - търпиш гладен. Ако пък понечиш да си купиш минерална вода, предлагат ти само и единствено някакво подобие на вода - торн спринг от Трън. Ние не я бяхме и чували, но все пак рискувахме, защото бяхме жадни. За екстри като дъвки, семки и чипс за плажа само помечтахме, а на другия ден се бяхме запасили с всичко необходимо. Плажа е разкошен, но не ти се предоставят много възможности да си похарчиш парите. Дори и наши приятели от хотела вървяха по 100 м за сладолед през горещия плаж, защото на близката таверна не се продава вече сладолед. Е, в 21 век има неща, които и с пари не се купуват.
"

няма такова нещо...ядохме и пихме в близката кръчма на нормални за морето цени...мисля че аз и жената хапнахме за 7-8лв.../кебапи, кюфтета, рибка няква...и картофки.../

Потребителски аватар
katosun
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот katosun » Сря 01 авг 2007 20:30

Дааа, това е плажът "Робинзон" - навремето имаше едно заведение там - с програма - много хубаво беше... преди 6-7 години :lol: :lol: :lol:
Явно са го пипнали местенцето - дано не стане ВИП.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 01 авг 2007 20:45

katosun написа:Дааа, това е плажът "Робинзон" - навремето имаше едно заведение там - с програма - много хубаво беше... преди 6-7 години :lol: :lol: :lol:
Явно са го пипнали местенцето - дано не стане ВИП.

сега като каза наистина видях една лодка ROBINZON... :shock в самото начало на плажа е...

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Сря 01 авг 2007 21:43

Ето ви снимки от въпросния плаж ;)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 01 авг 2007 21:49

ооооо еееее ааааааа тамън мислех да пускам тема за готин ненаселен плаж около Влас :lol:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 01 авг 2007 21:49

Ейййй Иво браво бате....връщаш ме пак там........искамммммммм пакккккккккк............като си помисля че играхме фризби на 70-80 метра навътре в морето и се просълзявам от носталгия а вчера се върнах... :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”