Преоткривам Америка или...Влас - Paradise Beach
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Преоткривам Америка или...Влас - Paradise Beach
Колеги съвсем случайно попаднах там това лято и не исках да си тръгвам никога. Морето е кристално чисто. Топло. На около 50-100 метра навътре дълбочината на водата е еднаква. След това следва плитчина и чак тогава става дълбоко. В близост има скали и хотел на скалите, от който директно с асансьор се слиза на плажа...красота и спокойствие...препоръчвам ви го горещо...
искам пак ама нема пара...самият плаж е малко посещаван, защото реално е само за гостите на околните хотели, но все пак може да ходим и простосмъртните...много много мадами по монокини....ако търсите спокойствие това е мястото...а за децата е повече от рай! По късно ще сложа и снимки...

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Преди години, когато още строяха хотела, ходих с един геолог по работа на морето. Помоли ме да се отбием там за да види как върви строителството. Каза, че това е най-хубавия плаж в БГ, защото гледа на юг и слънцето пече целодневно!
Хотелът беше на Мултигруп, сега не знам на кой е.
Това е след Св. Влас по пътя към Елените
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Преди години, когато още строяха хотела, ходих с един геолог по работа на морето. Помоли ме да се отбием там за да види как върви строителството. Каза, че това е най-хубавия плаж в БГ, защото гледа на юг и слънцето пече целодневно!
Точно там е...това за гледането на юг не го знаех, но явно оказва голямо влияние....
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
ето снимка от сателит:
http://maps.google.com/maps?ll=42.71666 ... .1,0.1&t=k
http://maps.google.com/maps?ll=42.71666 ... .1,0.1&t=k
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Stoi написа:http://for.journey.bg/topic.php?page=1&topic=2976
Тук всички го плюят това място !
мненията тук са за хотела...аз в хотела не съм бил....5 дни са 700лв...нямам толкова парици...говоря само за плажа им...
А това вярно ли е ?
"
А другия хит знаете ли го - ако не си от хотела не ти продават нито наливна бира, нито има какво да ядеш докато си на плажа, защото дори и до магазина в хотела не те пускат. Просто си закъсал. Е, ако си гладен точно от 12 до 14 часа може да те нахранят от блок маса на таверната срещу прилична сумичка 15 лв. Но до тогава - търпиш гладен. Ако пък понечиш да си купиш минерална вода, предлагат ти само и единствено някакво подобие на вода - торн спринг от Трън. Ние не я бяхме и чували, но все пак рискувахме, защото бяхме жадни. За екстри като дъвки, семки и чипс за плажа само помечтахме, а на другия ден се бяхме запасили с всичко необходимо. Плажа е разкошен, но не ти се предоставят много възможности да си похарчиш парите. Дори и наши приятели от хотела вървяха по 100 м за сладолед през горещия плаж, защото на близката таверна не се продава вече сладолед. Е, в 21 век има неща, които и с пари не се купуват.
"
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:chefito написа:Stoi написа:http://for.journey.bg/topic.php?page=1&topic=2976
Тук всички го плюят това място !
мненията тук са за хотела...аз в хотела не съм бил....5 дни са 700лв...нямам толкова парици...говоря само за плажа им...
А това вярно ли е ?
"
А другия хит знаете ли го - ако не си от хотела не ти продават нито наливна бира, нито има какво да ядеш докато си на плажа, защото дори и до магазина в хотела не те пускат. Просто си закъсал. Е, ако си гладен точно от 12 до 14 часа може да те нахранят от блок маса на таверната срещу прилична сумичка 15 лв. Но до тогава - търпиш гладен. Ако пък понечиш да си купиш минерална вода, предлагат ти само и единствено някакво подобие на вода - торн спринг от Трън. Ние не я бяхме и чували, но все пак рискувахме, защото бяхме жадни. За екстри като дъвки, семки и чипс за плажа само помечтахме, а на другия ден се бяхме запасили с всичко необходимо. Плажа е разкошен, но не ти се предоставят много възможности да си похарчиш парите. Дори и наши приятели от хотела вървяха по 100 м за сладолед през горещия плаж, защото на близката таверна не се продава вече сладолед. Е, в 21 век има неща, които и с пари не се купуват.
"
няма такова нещо...ядохме и пихме в близката кръчма на нормални за морето цени...мисля че аз и жената хапнахме за 7-8лв.../кебапи, кюфтета, рибка няква...и картофки.../
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”