Могат ли да ми напишат акт за превишена скорост на л.к.?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Сря 01 авг 2007 19:34

R@do написа:То май ти отива на ника.....
от 3 годишен ми викат така :oops:
А за парите-не искаха,мамица им.Вика ми: "Аз не съм за парите" - "Значи си единствения"-му викам аз.След малко ще постна и снимки как се бяха покрили

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Сря 01 авг 2007 19:55

Изображение
Изображение
Изображение
Нещо коментар как се бяха покрили мишоците?

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 01 авг 2007 20:55

Коментар...

103 на Симеоновско
101 на Г.М.Димитров

дано да ти вземат книжката :evil:
и английската и л.к. и кръщелното.... :evil:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 01 авг 2007 21:16

Тези сники са точно пред нас. Знам ги, че там дебнат, засилвам се, оня излиза да ме спре, аз завивам в дясно по уличката преди тях и си спирам пред нас.

Явно са се поизнервили и си го изкарват на който спрат след това mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 01 авг 2007 21:52

beljata написа:...

Taзи 4-ка сребристата, на втората снимка твоята ли е? Гледам че номера започва с "Е", а и на тази снимка в гаража ти
снимка също е с "Е"

Интересно ми е, как си се разхождал да снимаш, докато ти пишат акта :twisted:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Сря 01 авг 2007 22:02

batmilko написа:Коментар...

103 на Симеоновско
101 на Г.М.Димитров

дано да ти вземат книжката :evil:
и английската и л.к. и кръщелното.... :evil:

И аз тва викам.. земи се замисли малко как караш,щом имаш английска книжка,там така където си бил,така ли си карал ? Ае у лево такива кат теб рейсъри ги псувам по цял ден :evil:

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Сря 01 авг 2007 22:10

musura написа:

Taзи 4-ка сребристата, на втората снимка твоята ли е? Гледам че номера започва с "Е", а и на тази снимка в гаража ти
снимка също е с "Е"

Е кво да правя-да му вися на куката на главата и да гледам за правописни грешки ли?Снимките ми трябват за обжалването.
p.s.:А на другите - погледнете си скоростомерите следващия път.Не можете да ме убедите че не превишавате никога 50 км/ч в града.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 01 авг 2007 22:13

beljata написа:
musura написа:

снимка също е с "Е"

Е кво да правя-да му вися на куката на главата и да гледам за правописни грешки ли?Снимките ми трябват за обжалването.
p.s.:А на другите - погледнете си скоростомерите следващия път.Не можете да ме убедите че не превишавате никога 50 км/ч в града.

тези, които са с ABD на газ не превишават mhihi

Снимките не виждам как точно ще ти послужат. Важни са свидетелски показания!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 01 авг 2007 22:23

То е ясно, че превишаваме ... :) Просто ми стана чудно защо за чужденци (не лично за теб) наказанията са по-леки отколкото за българи :idea:
Докога ще ни третират като някаква по-долна категория хора :?:
Може в Гърция само за един месец да са прибрани на 500 български шофьора книжките (то в БГ толкова не са взето и на българи сигурно де), а при нас - вадя си една "чужбинска" книжка и ставам "безсмъртен" :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: Могат ли да ми напишат акт за превишена скорост на л.к.?

Мнениеот landwarrior » Сря 01 авг 2007 23:41

beljata написа:Понеже от извесно време карам с английска книжка (замених си българската) и на няколко пъти ми се разминаваше в провинцията,но наскоро ме заковаха на Симеоновско пред SELAMORE с 103 км/ч и ми праснаха акт на ..... личната карта ?!?Та как мислите -имат ли право?
как пък си си заменил българската книжка -нещо не мога да схвана ?изкарал си си английска книжка и сега просто караш с нея а бъгарската не я носиш у себе си или си я върнал ли или кво ?
П.П така като чета май се правиш на оборотко и караш със 100+ км в града и се правиш на еребат с английска книжка пред куките.Сигурно така караш и в Англия или ?

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 02 авг 2007 0:18

Не че нещо.. ама и двете места са класики... почти винаги там има радари. Ама както се вика - не става само с ядене...
Като знаеш че си в скоростна отсечка.. еми пусни една кола пред теб да обира радарите. Също така гледай и бакшишите кво правят.. ако се правят на примерни тогава има нещо гнило...
Ако няма кола след която да караш тогава виж ценоразписа на КАТ и сам си решавай в колко можеш да си позволиш да караш.

Вземи си и един антирадар.. може и да те спаси следващия път.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 02 авг 2007 0:48

VWGT написа:това няма как да стане

Дообре, аз вече ще си мълча и ще оставя компетентните да се изказват.

Колега "Белята", честно да ти кажа, запази си снимките и ако съвсем случайно някой път, карайки с такава скорост в града, блъснеш и утрепеш някого, ще можеш да си ги сложиш в рамка на стената в килията и ще знаеш, че на два пъти ченгетата са се опитали да те спасят.

П.П. И на мен са ми писали акт за 101 км/ч в София, но преди две години. След това с повече от 9 км/ч над ограниченията никога не съм карал. Значи при мен системата е сработила. Писали са ми веднъж и за минаване на червено. Оттогава-насам и на жълто не минавам.

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Чет 02 авг 2007 1:27

landwarrior написа:П.П така като чета май се правиш на оборотко и караш със 100+ км в града и се правиш на еребат с английска книжка пред куките.Сигурно така караш и в Англия или ?
Да пич,правя се на отворко или по-точно съм колекционер на актове.Предишния ми е за 70 ,сега 250 лв.Мн ми е гот да ме коледуват така.Не искам да се оправдавам ,но имам 10-15 срещи дневно на различни места в Сф и понякога ми се налага да достигам от точка А до точка Б за най-кратко време.Става въпрос все пак за работа=пари=хляб.Просто поисках мнението на колегите за случката и ако някой има съвет да помогне.И зада се покая 1 седмица няма да карам. :oops:
p.s.:работата ми е само през деня,да не си помислите нещо.

Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Чет 02 авг 2007 1:48

beljata написа:
musura написа:

снимка също е с "Е"

братче сори ама ти от културна дума не разбираш....прав е колега че требе да ти земат и кръщелното......ти не си човек просто..... българин с чужда книжка праи две доста сериозни нарушения в доста къс срок....ами пък се и оплаква!!! по профилът ти разбирам че съм доста по млад от тебе,сигурно съм и по млад шофер от тебе ,ама карам хиляди пъти по разумно....... просто не си човек......аз ако съм кука и разбера кво праиш по пътищата и колата ше ти зема и обувките,та въобще да не излизаш от вкъщи!!!! нищо лично!!!

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 02 авг 2007 9:32

Lawyer написа:Дообре, аз вече ще си мълча и ще оставя компетентните да се изказват.

:roll: да се чете: това няма как да стане, за съжаление!

не се правя на компетентен, просто споделям каквото знам без да взимам страна, нито защитавам нарушителите, нито искам аз да съм дискриминиран спрямо чужденците (както някой много точно каза по-горе) ама е факт. Няма как да стане, защото липсва мотивация и организация съответните служби да го направят. Навсякъде са го измислили и в Гърция, и в Германия по един или друг начин.

До тогава "честито" на печелившите, стига да не правят глупости.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”