от 3 годишен ми викат такаR@do написа:То май ти отива на ника.....

А за парите-не искаха,мамица им.Вика ми: "Аз не съм за парите" - "Значи си единствения"-му викам аз.След малко ще постна и снимки как се бяха покрили
beljata написа:...
musura написа:beljata написа:...
Taзи 4-ка сребристата, на втората снимка твоята ли е? Гледам че номера започва с "Е", а и на тази снимка в гаража ти
снимка също е с "Е"
Интересно ми е, как си се разхождал да снимаш, докато ти пишат акта
beljata написа:musura написа:beljata написа:...
Taзи 4-ка сребристата, на втората снимка твоята ли е? Гледам че номера започва с "Е", а и на тази снимка в гаража ти
снимка също е с "Е"
Е кво да правя-да му вися на куката на главата и да гледам за правописни грешки ли?Снимките ми трябват за обжалването.
p.s.:А на другите - погледнете си скоростомерите следващия път.Не можете да ме убедите че не превишавате никога 50 км/ч в града.
как пък си си заменил българската книжка -нещо не мога да схвана ?изкарал си си английска книжка и сега просто караш с нея а бъгарската не я носиш у себе си или си я върнал ли или кво ?beljata написа:Понеже от извесно време карам с английска книжка (замених си българската) и на няколко пъти ми се разминаваше в провинцията,но наскоро ме заковаха на Симеоновско пред SELAMORE с 103 км/ч и ми праснаха акт на ..... личната карта ?!?Та как мислите -имат ли право?
VWGT написа:това няма как да стане
Да пич,правя се на отворко или по-точно съм колекционер на актове.Предишния ми е за 70 ,сега 250 лв.Мн ми е гот да ме коледуват така.Не искам да се оправдавам ,но имам 10-15 срещи дневно на различни места в Сф и понякога ми се налага да достигам от точка А до точка Б за най-кратко време.Става въпрос все пак за работа=пари=хляб.Просто поисках мнението на колегите за случката и ако някой има съвет да помогне.И зада се покая 1 седмица няма да карам.landwarrior написа:П.П така като чета май се правиш на оборотко и караш със 100+ км в града и се правиш на еребат с английска книжка пред куките.Сигурно така караш и в Англия или ?
beljata написа:musura написа:beljata написа:...
снимка също е с "Е"
Е кво да правя-да му вися на куката на главата и да гледам за правописни грешки ли?Снимките ми трябват за обжалването.
p.s.:А на другите - погледнете си скоростомерите следващия път.Не можете да ме убедите че не превишавате никога 50 км/ч в града.
Lawyer написа:Дообре, аз вече ще си мълча и ще оставя компетентните да се изказват.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: chifut и 36 госта