myrshavija написа:Качеството при MiniDV е каквото си го направиш, а при тези с ДВД е каквото са ти го направили производителите. В единия случай имаш право на избор - ти очевидно си избрал да няма разлика

дамммммммммм ... поредният колега "разбирач" който се хваща за една дума в изречението за да си защити аргумента .... то направо ти иде да не даваш мнение и да не помагаш на хората.... (да не забравяме, че съм написал "ако все пак купиш ... имай едно наум") ... и все пак и аз мога да танцувам танго:
1) и какво от това ... още по зле
2) и почти всички компютри ли имат същият порт ? ... щото моя няма ... сега и компютър ли трябва да си купувам, а? ... това ли ще препоръчаш на колегата, който си купува камера? И кво кат срува 15лв. кабела кът нема къде да го ръгнеш.
3) както се казва .... това си е моя работа ... и въпреки това ще кажа
пак (явно "разбирачите" четат през редовете) ... не съм намерил приятел с възможност да го направи ... сигурно всички сме с много стари компове
и сега да допълня:
4) качеството да ДВД камерите е много добро при гледане на 26, 32, 40 инови ТФТ, ТФТ, плазма (да видял съм го и на трите) ... така че явно пройзводителя се е постарал да ми достави нужното качество с възможно най-малко загуба на време от моя страна.