Проблема е, че в един момент спря да заключва и отключва (като започна да заключва/отключва само отблизо - до десния фар).
Смених няколко батерии - няма ефект...
Благодаря на всички!

VladislavS написа:Колега батерията смени ли я?Извиняваи,че подценявам желанието ти,но съм длъжен да питам защото аз с моя ГТИ имах доста проблеми с алармата,но се оказа,че тя самата си е доста патрава,тъ накрая си сложих нова
pas1.8mi написа:Ако работи дистанционното,но от близо,най-вероятно ти се е разстроил тример-кондензатора!Това става в следствие на удър.Настройването е лесно.Маркираш старото положение на тример-кондензатора с чертичка,след това се отдалечаваш на 2 метра и опитваш да активираш алармата.Ако не стане леко врътваш(без значение посоката) тримера и пак опитваш да активираш алармата.След някое и друго врътване ще стане.Отдалечаваш се още и пак същата процедура.Като стигнеш 50 метра,вече е достатъчно.
П.П Новите батерии мерил ли си на колко волта са?
pas1.8mi написа:Ако работи дистанционното,но от близо,най-вероятно ти се е разстроил тример-кондензатора!Това става в следствие на удър.Настройването е лесно.Маркираш старото положение на тример-кондензатора с чертичка,след това се отдалечаваш на 2 метра и опитваш да активираш алармата.?
relaxxx написа:Сори че се намесвам в темата ама и аз имам подобен проблем. Дано да имате идеи.... та значи изпрах си дистанционното с ключа за колата, ама на мнооо дълга програма..... та като го извадих беше предало богу-дух, след 2-3 дни сушене и почистване проработи, ама малко странно, от време на време само си пуска сигнали... та се чудя това може ли нещо да сбъгяса колата, или как да го накарам да спре да пуска само сигнали, че е супер изнервящо... както си седиш и колата се заключва... или обратно, което е по гадното. Има ли вариянт, да се обучи друго дистанционно, алармата е българска БСМ....![]()
ето и как изглежда диста от вътре
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта