Тъпа тема за шибедаха
Тъпа тема за шибедаха
Колеги извинявам се баналната работа вече,но сменен ми е целия механизъм,отпушени са каналите и пак ми влажен тавана отвътре при днешният дъжд.Какво да измисля още 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да сваляхме всичко да проверя тръбичките да не са откачени.Първоначално като поливах протече през колонката и се оказа че се е извадила едната и я закачихме.Миналата седмица поливах профилактично и се оттичаше.а днес пипам да видя как е - и тавана влажен.Вече не се сещам какво може да е........hristian37 написа:reinhard написа:И поливах така си отива по олуците и се изтича ама защо тавана седи влажен
Ама тапицерията сваля ли?
Как спираш колата, смисъл хоризонтална ли е на паркинга! Ако е е повдигната задница или предница (от наклона на релефа) е възможно да не стига дебита на отводнителните канали при силен дъжд (пр.колата е с повдигната задница и за голямо количество вода да не смогват само предните каналчета)и пак да примокря тавна! Аз това го установих при един силничък дъжд!
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Тъпа тема за шибедаха
reinhard написа:Колеги извинявам се баналната работа вече,но сменен ми е целия механизъм,отпушени са каналите и пак ми влажен тавана отвътре при днешният дъжд.Какво да измисля още
Колега, според мен е КОНДЕНЗ
Вчера темепературата беше 32-33градуса, днес беше 19-20градуса за София

Според мен е нормално, при такава рязка промяна на температурата да има КОНДЕНЗ, където и да е било при твоята кола

- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
махаш стъклото на шибедаха и гледаш снадките на металните рамки към него т. е. рамката на тавана където е снадена по закръгленията вижда се от горна страна от вън от там ти тече ,замазваш ги с лепило по възможност за гума и си готов.остави уплътненията нали за това са отвеждащите канали той люка никога не е плътно по тавана.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега,
преди време имаше същата тема и аз бях писал на колегата какво съм правил, но ще го напиша отново, а няма да ти посочвам линк защото съм писал на латиница:
1.Свалих Шибидаха.
2.Извадих уплътнението от външната страна на шибидаха
3.Напълних уплътнението със силикон
4.Набих уплътнението на шибидаха и изчаках да постегне силикона
5.Сглобих шибидаха на купето
Вече повече от три години карам така и нямам никакви проблеми с теч ит шибидаха.Преди като завалеше по силно трябваше да съм с чадър в колата.
Дано съм ти помогнал.Успех.
преди време имаше същата тема и аз бях писал на колегата какво съм правил, но ще го напиша отново, а няма да ти посочвам линк защото съм писал на латиница:
1.Свалих Шибидаха.
2.Извадих уплътнението от външната страна на шибидаха
3.Напълних уплътнението със силикон
4.Набих уплътнението на шибидаха и изчаках да постегне силикона
5.Сглобих шибидаха на купето
Вече повече от три години карам така и нямам никакви проблеми с теч ит шибидаха.Преди като завалеше по силно трябваше да съм с чадър в колата.
Дано съм ти помогнал.Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”