Смених втори ремак на 200км,парвия ми беше contitek,сега сам с boss саштата работа кат загрее колата и почва да штрака кат дизел.Някои дами каже какав ремак даси сложа.Кат напраскам вода и след секунди спира да штрака мн. ясно чее от него.
ШТрака ли?mod edit: vaskoto1

Ангренажния ремак щрака след кат загрее колата.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Ангренажния ремак штрака след кат загрее колата.
AYCO написа:Смених втори ремак на 200км,парвия ми беше contitek,сега сам с boss саштата работа кат загрее колата и почва да штрака кат дизел.Някои дами каже какав ремак даси сложа.Кат напраскам вода и след секунди спира да штрака мн. ясно чее от него.
Аз два хвърлих фалшив GATES на 5000 км дето дрънчеше като ангренажна верига като се загрее ДВГ...вземи си друг -тези са били фалшиви...такъв ти е късмета ...аз еддни ти два!
Причината за дрънченето са металните нишки в ремъка които променят размера си при загряване......при фалшивите ремъци нишките са от лошо качество метал(и затова са и повече) и ремъкът при загряване дрънчи метално.....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ангренажния ремак штрака след кат загрее колата.
joker написа:AYCO написа:Смених втори ремак на 200км,парвия ми беше contitek,сега сам с boss саштата работа кат загрее колата и почва да штрака кат дизел.Някои дами каже какав ремак даси сложа.Кат напраскам вода и след секунди спира да штрака мн. ясно чее от него.
Аз два хвърлих фалшив GATES на 5000 км дето дрънчеше като ангренажна верига като се загрее ДВГ...вземи си друг -тези са били фалшиви...такъв ти е късмета ...аз еддни ти два!
Причината за дрънченето са металните нишки в ремъка които променят размера си при загряване......при фалшивите ремъци нишките са от лошо качество метал(и затова са и повече) и ремъкът при загряване дрънчи метално.....

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здр.
Намерих из форума тема за ремака с тефлон са били мн гот,и 100хил,с тях и някои знаели за тях и сена марка?за абс мотор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”