:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Ангренажния ремак щрака след кат загрее колата.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
AYCO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ангренажния ремак щрака след кат загрее колата.

Мнениеот AYCO » Пет 03 авг 2007 9:55

Смених втори ремак на 200км,парвия ми беше contitek,сега сам с boss саштата работа кат загрее колата и почва да штрака кат дизел.Някои дами каже какав ремак даси сложа.Кат напраскам вода и след секунди спира да штрака мн. ясно чее от него.
ШТрака ли?mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
Yonata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Yonata » Пет 03 авг 2007 10:00

Дай колата, не е от ремъка. И аз съм с такъв проблем. Смених и ангренаж + ролка, и водна помпа, и лагери на алтернатор и пак щрака. Ще си я карам така. Дигнах малко оборотите и шумът почти изчезна.

AYCO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AYCO » Пет 03 авг 2007 10:26

Абе аз сам 100% сигурен в ремака че отначало кат сложих нов ремака не штрака и кат напраскам вода в ремака спира ми кажете тогава де?РЕМАКА е сам сигурен 100%.

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пет 03 авг 2007 11:59

да не ти опира ремака в кората.. :wink: някъде

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Ангренажния ремак штрака след кат загрее колата.

Мнениеот joker » Пет 03 авг 2007 14:08

AYCO написа:Смених втори ремак на 200км,парвия ми беше contitek,сега сам с boss саштата работа кат загрее колата и почва да штрака кат дизел.Някои дами каже какав ремак даси сложа.Кат напраскам вода и след секунди спира да штрака мн. ясно чее от него.

Аз два хвърлих фалшив GATES на 5000 км дето дрънчеше като ангренажна верига като се загрее ДВГ...вземи си друг -тези са били фалшиви...такъв ти е късмета ...аз еддни ти два!
Причината за дрънченето са металните нишки в ремъка които променят размера си при загряване......при фалшивите ремъци нишките са от лошо качество метал(и затова са и повече) и ремъкът при загряване дрънчи метално.....

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ангренажния ремак штрака след кат загрее колата.

Мнениеот hristian37 » Пет 03 авг 2007 14:19

joker написа:
AYCO написа:Смених втори ремак на 200км,парвия ми беше contitek,сега сам с boss саштата работа кат загрее колата и почва да штрака кат дизел.Някои дами каже какав ремак даси сложа.Кат напраскам вода и след секунди спира да штрака мн. ясно чее от него.

Аз два хвърлих фалшив GATES на 5000 км дето дрънчеше като ангренажна верига като се загрее ДВГ...вземи си друг -тези са били фалшиви...такъв ти е късмета ...аз еддни ти два!
Причината за дрънченето са металните нишки в ремъка които променят размера си при загряване......при фалшивите ремъци нишките са от лошо качество метал(и затова са и повече) и ремъкът при загряване дрънчи метално.....
:да:

AYCO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

здр.

Мнениеот AYCO » Пет 10 авг 2007 9:09

Намерих из форума тема за ремака с тефлон са били мн гот,и 100хил,с тях и някои знаели за тях и сена марка?за абс мотор.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”