Veso101 написа:за една секунда при 200 км/ч изминаваш 56 метра!!
Айде стига сте дрънкали глупости за реакции и бесни скорости, като сте луди - има лудница за вас, ако не сте - има затвор.
Пак пишкомерене се получи тук - рейсъри невръстни.
Хайде да ми позволите на мен , на детето ми, а и на всички хора да си изживеят живота, не сте ми го дали вие, че да ми го вземете.
Колко хора Ви говорят във форума за това и пак се продължава, то не бяха Луди , то не бяха Tyan-и - свръхчовеци някакви.
Явно на никого не му пука докато не стане късно.
Затова според мен въобще не пускайте теми за безумията по-пътищата , само се оплескват със снимки на скоростомери до края или безсмислено перчене. Такива теми са за ключ.
Виж колега, наистина спора е абсолютно безсмислен, но това не ти дава право да обиждаш мен и останалите, които не споделят твоето виждане за нещата
Изказвам следните съображения относно мнението ти:
1-во, казваш 56 метра се изминават за една секунда движение с 200 км/ч

Примерно, ако имам 3-4 км видимост и няма движение, опасно ли е да се движа с 200 км/ч
2-ро, "рейсъри невръстни", особенно "невръстни" - можеш да използваш в къщи, когато се обръщаш към детето си
3-то, виждам, че искаш позволение, косвено и от мен, да си живееш живота (
Хайде да ми позволите на мен , на детето ми, а и на всички хора да си изживеят живота) - еми живей, поне от мен имаш разрешение, ако искаш може и в писмен вид да ти го дам, за да си сигурен, че няма да се отметна от думата си
4-то, мисля, че е работа на модераторите да преценят дали дадена тема е за ключ или не. Обикновенно съществува повече от едно мнение по даден въпрос и е нормално хората да подкрепят различните тези, след като все пак сме различни хора.