Veso101 написа:1-во ако като рейсиш с бангията с 200 и като BMWто скокнеш през мантинелата , щото примерно си спукал гума или скъсал окачане и убиеш хората , които идват в насрещното???
2-ро невръстен можеш да си дори и ако си на 60 години - невръстен на акъл и опит.
3-то тая точка най-много ме ядоса, прочети какво си написал и мисля , че трябва да се извиниш.
Ако аз съм човека , който е карал в насрещното???
Дори и друг да е , ако случайно оцелееш , за момент само си представи как ще се чувстваш?
Дали ще продължиш да живееш по-същия начин??
Дори хипотетично, представи си че убиш само себе си, представи си колко мъка ще докараш на роднини и приятели.
4-то ти сам каза, тук хората си пишат мненията, аз написах моето , не мога да заключвам теми затова оставям това на модовете.
Като има толкова много "ако" и започва да мирише

По същия ред на мисли, представи си, че утре ти падне една тухла на главата, като излизаш за работа? К'во правим тогава? Да прокараме закон, който да ограничва теглото на тухлите до 25 грама и височината на сградите то 3.5 метра? А и всъщност, трябва много да се внимава с тези строежи... един миг невнимание (удър с туха) и после цял живот мъртъв. А и сам знаеш и другите неприятни подробности около инцидента - мъката за близките, разходите по погребението, децата без родители

Изпадаме в някакви ненормални крайности, мисля ... Няма смисъл да изпадаш в лични догатки - нито ме познаваш, нито знаеш как карам, видял си 1-2 клипа във форума и веднага ме оцени като "недорасъл рацер".... Обещавам да се оглеждам за твоето голфче и ако го видя в насрещното - честен кръст, няма да се мятам на мантинелата, ще гледам и гума да не пукам... Мисля, че е малко вероятно да се засечем, така че наистина можеш да живееш спокойно.
П.П. Не ми обиждай колата на "бангия"