странно хлопане при завой - Не са карета
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
странно хлопане при завой - Не са карета
при десен завой се чува странно хлопане(тропане) и то само когато вляза в завоя даречем с газ .. колкото и леко да я подавам все се чува . Няма някаква зависимост примерно като вляза с повече газ повече да трака или обратното всеки път различно, случвало се е даже да не се чува 1-2 дни. Това го забелязвам от около месец ходих на преден мост ... никва разлика... някой някви идей да има ...Става въпрос за колата от гаража
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
точно и на мен това ми е странното и сега колегата по-горе дето каза за тампон на двг-то ... това ме съмнява защото някъде там ... когато го чух като че ли за първи път около 2-3 седмици преди това бях сменял задния тампон на двг-то този на който ляга скоростната кутия реално ... и да не би да се получава някво посукване и да хлопа изпусквателната система ... е*а ли маа му
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
polturgais написа:i az imam podoben problem samo 4e na men si e 4ukane, po prednicata e smeneno po4ti vsi4ko i ot kude tropa gospod znae samo mai, tanponite sa zdravi ,na makfersona sa smeneni predi mesec ,nakrainici vun6ni vutre6ni i si go ima tropaneto
същата работа... миналата есен съм сменил всичко по окачването без носачите ... абсолютно всичко друго , там тампончета, накрайници, амортисьори, накрайници на рейки абсолютно всичко и ... да речеш да съм ги купвал от някви ала бала магазини а всичко е от Автохит-а ... и ся се разлопа и съм бесен
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
значи при мен чукането , по скоро пукане се 4ува когато завивам на дясно при тръгване и на връщане на заден ход , имам приятел които каза че може би се чува от танпоните на макферсона но са нови както казах , също така може да бъге при реглаж на предницата да не е стегната контра гаикатана накраиника но не е и от там , аз си мисля дали не е възможно при омекването на пружините да се получава някакво разместване при завиване
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”