трябва ли да си платя акта при смяна на категория?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Чет 09 авг 2007 15:45

Колеги, аз минах в КАТ вчера за смяна категория. Глобите ги събират 3години назад от датата на която си отишъл. Едната ми глоба е то 27.07.2004г. и ми опростиха, но другата ми е от 01.09.2005г, и си я платих, иначе не ти дават да подадеш документи за книжка. Кто ходя да си я взимам след 10дни, ме предупредиха да си нося квитацийте от банката, че съм платил акта. Ако ги нямам, няма книжка. И нещо много важно за Вас, които ще сменяте книжки. Трябва да си носите дипломата за завършено средно образование!!! Без нея не става!!! Мен ме върнаха първия ден.
Успех с опашките!!!

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Чет 09 авг 2007 16:31

а как мога да проверя колко пари дължа без да ми взимат книжката :lol: че тоя акт от 2004-та година няма да искат да го платя, но този от тази година не знам колко е :lol: не се смейте, ама жената на гишето мидаде само талончето :lol: каза, че още няма наказателно постановление :lol: иначе ме мотаха 3 месеца - само презаверки и т.н. :lol: та как мога да проверя колко пари да нося :?:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 09 авг 2007 18:27

4oroi4o написа:Колеги, аз минах в КАТ вчера за смяна категория. Глобите ги събират 3години назад от датата на която си отишъл. Едната ми глоба е то 27.07.2004г. и ми опростиха, но другата ми е от 01.09.2005г, и си я платих, иначе не ти дават да подадеш документи за книжка. Кто ходя да си я взимам след 10дни, ме предупредиха да си нося квитацийте от банката, че съм платил акта. Ако ги нямам, няма книжка. И нещо много важно за Вас, които ще сменяте книжки. Трябва да си носите дипломата за завършено средно образование!!! Без нея не става!!! Мен ме върнаха първия ден.
Успех с опашките!!!
ужаст! поне казват ли ти колко дължиш предварително или направо ти дават сметката и ако не платиш - няма книжка?

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Чет 09 авг 2007 18:44

4oroi4o написа: И нещо много важно за Вас, които ще сменяте книжки. Трябва да си носите дипломата за завършено средно образование!!! Без нея не става!!! Мен ме върнаха първия ден.

сигурен ли си ,че искат диплома за СРЕДНО ,а не за ОСНОВНО.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”