Колеги, аз минах в КАТ вчера за смяна категория. Глобите ги събират 3години назад от датата на която си отишъл. Едната ми глоба е то 27.07.2004г. и ми опростиха, но другата ми е от 01.09.2005г, и си я платих, иначе не ти дават да подадеш документи за книжка. Кто ходя да си я взимам след 10дни, ме предупредиха да си нося квитацийте от банката, че съм платил акта. Ако ги нямам, няма книжка. И нещо много важно за Вас, които ще сменяте книжки. Трябва да си носите дипломата за завършено средно образование!!! Без нея не става!!! Мен ме върнаха първия ден.
Успех с опашките!!!

трябва ли да си платя акта при смяна на категория?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
а как мога да проверя колко пари дължа без да ми взимат книжката
че тоя акт от 2004-та година няма да искат да го платя, но този от тази година не знам колко е
не се смейте, ама жената на гишето мидаде само талончето
каза, че още няма наказателно постановление
иначе ме мотаха 3 месеца - само презаверки и т.н.
та как мога да проверя колко пари да нося 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
ужаст! поне казват ли ти колко дължиш предварително или направо ти дават сметката и ако не платиш - няма книжка?4oroi4o написа:Колеги, аз минах в КАТ вчера за смяна категория. Глобите ги събират 3години назад от датата на която си отишъл. Едната ми глоба е то 27.07.2004г. и ми опростиха, но другата ми е от 01.09.2005г, и си я платих, иначе не ти дават да подадеш документи за книжка. Кто ходя да си я взимам след 10дни, ме предупредиха да си нося квитацийте от банката, че съм платил акта. Ако ги нямам, няма книжка. И нещо много важно за Вас, които ще сменяте книжки. Трябва да си носите дипломата за завършено средно образование!!! Без нея не става!!! Мен ме върнаха първия ден.
Успех с опашките!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”