Измами в сервиза на Vw в Благоевград

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 09 авг 2007 9:07

в сервиза са длъжни да ти дадат старите части след ремонт.
да подаде жалба до управителя :idea:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: Измами в сервиза на Vw в Благоевград

Мнениеот santo_trafficante » Чет 09 авг 2007 9:12

mr_bush написа:В сервиза на Vw в Благоевград на един приятел баща му, си откара Пасата Б5 да му сменят стопа защото беше спукан. Отива да си го вземе и вижда, че има друг Пасат Б5 на който са му сложили спукания стоп а здравия са го сложили на неговата кола :shock :!:
На какво прилича това :?:
на застрахователна измама :lol:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 09 авг 2007 11:19

santo_trafficante написа:на застрахователна измама :lol:
Абсолютно вярно!!! Някои магазини по Симеон и морги продават счупени мигачи, фарове, стопове и пр. Разбира се в състояние да изглеждат удар от друг на паркинг. :?
Ако успеете да не го върнете на Застрахователната компания и си вземете обезщетението имат и опция за обратно изкупуване, разбира се на по-ниска цена. :wink:

Потребителски аватар
Maxee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maxee » Чет 09 авг 2007 14:42

Как разбра, че това е неговия стоп? Маркирал си го беше или какво? Защо не си прибрахте подменената част? Защо не подадохте оплакване?

На мен това ми прилича на болен мозък!

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Чет 09 авг 2007 19:21

Vlad777 написа:в сервиза са длъжни да ти дадат старите части след ремонт.

Да да

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Чет 09 авг 2007 19:52

Шофьорът А. Стефанов: Оставих в сервиза в СБА форда си за боядисване, подозирам, че части от моята кола са монтирали на съседния автомобил на хотелиер от Банско, едва не се убих на пътя

Андреа Стефанов пред колата си , подозира, че е окрадена в сервиза в СБА, показва сменения дросел
В сервиза на СБА в Благоевград подмениха части от автомобила ми, оставен за боядисване, оплака се в редакцията Андреа Стефанов. Ето какво разказа той за скандалния случай:
В понеделник оставих колата си “Форд Фокус C МАХ” в сервиза на СБА - Благоевград, за да боядисат предната и задна броня по щета отпреди два месеца. Колата ми има пълно автокаско, а доскоро бе и лизингова, освен това близо месец чаках да я вземат за този дребен ремонт. Сега си обяснявам какво са превели с всички тези лизингови коли, подменяли са части кой как му скимне. Трябваше да си я взема в четвъртък на обяд. Започнаха да отлагат - за 13 часа, за 15 часа, взех я малко преди 18 часа. Имах спешна работа и веднага тръгнах за Сандански. При рибарниците на изхода на Благоевград реших да изпреварвам един ТИР-прицеп, колата ми изгуби оборотите и едва не се пребих. Сега си обяснявам защо са ме мотали в четвъртък толкова - за да сложат моите части на хотелиер от Банско, колата му беше същия модел, с регистрация С 1136, стоеше в сервиза от доста време. Подозирам, че са ми сменили електронния блок и дросела, едните части бяха чисти, другите мръсни, освен това ключалката на предния капак бе разбита. Днес /б.р. петък/ им я оставих, за да ми я направят такава, каквато беше, преди да им я дам за ремонт. Освен това предният калник личи, че е боядисван с по-различна от моята червена боя. Въобще оставили са си ръцете. Отдавна са ми казвали, че в сервиза на СБА, който е фирмен за марката “Форд”, правят комбини със застрахователи. Просто не признават щети, мотаят те. Колата ми ще стане готова, когато някой друг будала си остави неговата, за да му вземат частите и направят моята, както стана с банскалията.
В четвъртък имаше скандал и с Петко Търпанов, продали му някакви дюзи за 800 лв., който не били в ред. Той каза, че повече кракът му няма да стъпи в сервиза. Собственикът на книжарници “Перун” Кирил Кирилов също се отказа, сега кара колите си за обслужване направо в София.
Изображение

Източник вестник Струма

Ето още нещо :wink:

Потребителски аватар
mr_bush

Мнениеот mr_bush » Чет 09 авг 2007 20:02

santo_trafficante написа:
mr_bush написа:В сервиза на Vw в Благоевград на един приятел баща му, си откара Пасата Б5 да му сменят стопа защото беше спукан. Отива да си го вземе и вижда, че има друг Пасат Б5 на който са му сложили спукания стоп а здравия са го сложили на неговата кола :shock :!:
На какво прилича това :?:
на застрахователна измама :lol:

:да: И аз така мисля :wink:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пон 13 авг 2007 11:00

Никаде в БГ не можеш да си сигурен какво точно правят в сервиза с колата ти. И аз съм виждал много такива простотии, но съм патил от сервиза на ДЕУ, бившия москвич на ботевградско шосе. Преди години там оставих един райсер за смяна на предна дясна врата, преден десен калник и преден капак и след половин гходина въртели като отидох да я взимам вече не беше мойта кола....
Голям цирк беше. След тоя случай там се появих 3 години по-късно и всички ме познаха...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 20 авг 2007 20:05

Аууууууу наглеци бядисване на джанти 14" 200лв., там няма да се стъпва драснах веднагически.

Пак в този сервиз.

Последна промяна от L&R на Пон 20 авг 2007 20:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mr_bush

Мнениеот mr_bush » Пон 20 авг 2007 20:33

L&R написа:Аууууууу наглеци бядисване на джанти 14" 200лв., там няма да се стъпва драснах веднагически.

В сервиза на VW :?:

Потребителски аватар
vwmotor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwmotor » Вто 21 авг 2007 11:59

Tyan написа:че кой луд ходи във Фолксваген сервиз там.....

А кажи на хората от региона къде да ходят ?
Ако напишеш един-два адреса на изпитани от теб сервизи ще сам ти много благодарен. :wink:

Последния път като бях във въпросния сервиз за смяна на термостат и антифриз ми взеха 100 лв. Мен ми се видеха доста. :evil:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 21 авг 2007 12:34

Клубните майстори в София!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 21 авг 2007 12:51

Шофьорът А. Стефанов: ...

Същите магарий ги превят и в сервиза, който се намира в двора на Mото Пфое на кръговото в началото на Бургас :arrow:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”