да подаде жалба до управителя

на застрахователна измамаmr_bush написа:В сервиза на Vw в Благоевград на един приятел баща му, си откара Пасата Б5 да му сменят стопа защото беше спукан. Отива да си го вземе и вижда, че има друг Пасат Б5 на който са му сложили спукания стоп а здравия са го сложили на неговата кола![]()
![]()
На какво прилича това
Абсолютно вярно!!! Някои магазини по Симеон и морги продават счупени мигачи, фарове, стопове и пр. Разбира се в състояние да изглеждат удар от друг на паркинг.santo_trafficante написа:на застрахователна измама
Шофьорът А. Стефанов: Оставих в сервиза в СБА форда си за боядисване, подозирам, че части от моята кола са монтирали на съседния автомобил на хотелиер от Банско, едва не се убих на пътя
Андреа Стефанов пред колата си , подозира, че е окрадена в сервиза в СБА, показва сменения дросел
В сервиза на СБА в Благоевград подмениха части от автомобила ми, оставен за боядисване, оплака се в редакцията Андреа Стефанов. Ето какво разказа той за скандалния случай:
В понеделник оставих колата си “Форд Фокус C МАХ” в сервиза на СБА - Благоевград, за да боядисат предната и задна броня по щета отпреди два месеца. Колата ми има пълно автокаско, а доскоро бе и лизингова, освен това близо месец чаках да я вземат за този дребен ремонт. Сега си обяснявам какво са превели с всички тези лизингови коли, подменяли са части кой как му скимне. Трябваше да си я взема в четвъртък на обяд. Започнаха да отлагат - за 13 часа, за 15 часа, взех я малко преди 18 часа. Имах спешна работа и веднага тръгнах за Сандански. При рибарниците на изхода на Благоевград реших да изпреварвам един ТИР-прицеп, колата ми изгуби оборотите и едва не се пребих. Сега си обяснявам защо са ме мотали в четвъртък толкова - за да сложат моите части на хотелиер от Банско, колата му беше същия модел, с регистрация С 1136, стоеше в сервиза от доста време. Подозирам, че са ми сменили електронния блок и дросела, едните части бяха чисти, другите мръсни, освен това ключалката на предния капак бе разбита. Днес /б.р. петък/ им я оставих, за да ми я направят такава, каквато беше, преди да им я дам за ремонт. Освен това предният калник личи, че е боядисван с по-различна от моята червена боя. Въобще оставили са си ръцете. Отдавна са ми казвали, че в сервиза на СБА, който е фирмен за марката “Форд”, правят комбини със застрахователи. Просто не признават щети, мотаят те. Колата ми ще стане готова, когато някой друг будала си остави неговата, за да му вземат частите и направят моята, както стана с банскалията.
В четвъртък имаше скандал и с Петко Търпанов, продали му някакви дюзи за 800 лв., който не били в ред. Той каза, че повече кракът му няма да стъпи в сервиза. Собственикът на книжарници “Перун” Кирил Кирилов също се отказа, сега кара колите си за обслужване направо в София.
santo_trafficante написа:на застрахователна измамаmr_bush написа:В сервиза на Vw в Благоевград на един приятел баща му, си откара Пасата Б5 да му сменят стопа защото беше спукан. Отива да си го вземе и вижда, че има друг Пасат Б5 на който са му сложили спукания стоп а здравия са го сложили на неговата кола![]()
![]()
На какво прилича това
Tyan написа:че кой луд ходи във Фолксваген сервиз там.....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта