Загряване
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Загряване
IvoG написа:Значи това лято забелязвам че колата грее повече от нормално сравнение с преди.
В какво се изразява. Примерно на витиня карам нормално 120 и до върха минава 100-те и то вечер при около 25 градуса.
Докато преди държеше 90.
Сменяна е гарнитура на главата, шлайф и припасване (февруари), нов радиатор нова водна помпа нов термостат (В&Д Ауто), промивана е охладителната система.
Забелязва се на дълги баири като караш стига до 100гр. и в момента когато отнемеш газта на равно или надолнище бързо спада. Преди никога не е имала проблем с такава темп. извън града в жегите.
Колега знам точно какво ти е.Простичкото перката или датчика за нея.Имах същите проблеми смених датчика и прерката и сега може да си студиш бира при мотора

- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Re: Загряване
CCCP_FAN написа:
Колега знам точно какво ти е.Простичкото перката или датчика за нея.Имах същите проблеми смених датчика и прерката и сега може да си студиш бира при мотора
За съжаление не е датчика защото го смених с нов на 92 а работи и на 2-ра степен директно и когато стигне 95-100 на баир спирам да видя дали върти перката - върти. Даже след дълъг баир като спра и е вкл. перката не може да свали темп. дълго време. В града няма проблеми вкл. изкл. перката.
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
polturgais написа:ако имаш познат с същата машина вземи неговата капачка от казанчето покараи с нея и ще видиш дали е от нея , според мен 90% е от нея не си пурвия с същите оплаквания
100% ли трябва да е от същия двг. Ще трябва да пробвам. Имах съмнения за това и говорих с Ваското1, но той каза че не може да е от това.
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
jagler написа:моя също показва с 6-7гр. повече защото на елкома като сравня е така и аз си го знам пък и датчика който управлява перката на радиатора го пуска на 85гр. така пише на него, а на таблото ми показва малко след 90гр.трябва сам да си сравниш за твоята как е...
Можеж ли да драснеш 1но лично да ми обесниш как става

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”