Ако темата е за Технически Форум за VW GOLF, моля за разбиране от страна на модераторите и тяхното съдействие за преместването и! Благодаря
Hertz написа:Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят със стария без проблеми![]()
Ако темата е за Технически Форум за VW GOLF, моля за разбиране от страна на модераторите и тяхното съдействие за преместването и! Благодаря
NovobranecGT написа:Hertz написа:Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят със стария без проблеми![]()
А ти от къде си![]()
Hertz написа:Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят ...
Ludia написа:абе ела да ти го свала бре, тамън да видя как става та да знам после да си сменя моя
joker написа:Ludia написа:абе ела да ти го свала бре, тамън да видя как става та да знам после да си сменя моя
А такааааааааа.....и в тази връзка.....преди 20 години влизам да асистирам на едни колега на операция(тогава специализирах хирургия)..гледам пациентът реве,ама с глас..колегата го пита:
-Що ревеш бе човек?
А той:Ами страх ме е..за първи път ще ме оперират!
Отговорът на колегата:Е бива ли така ами ей на и аз за първи път ще оперирам ама не плача като тебе!!!
Пациентът млъкна и повече не продума......толкоз се втрещи,че забрави да реве!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта