Ако темата е за Технически Форум за VW GOLF, моля за разбиране от страна на модераторите и тяхното съдействие за преместването и! Благодаря
Къде да отида за да ми сменят волана?
Къде да отида за да ми сменят волана?
Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят със стария без проблеми
Ако темата е за Технически Форум за VW GOLF, моля за разбиране от страна на модераторите и тяхното съдействие за преместването и! Благодаря
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде да отида за да ми сменят волана?
Hertz написа:Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят със стария без проблеми![]()
А ти от къде си
NovobranecGT написа:Hertz написа:Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят със стария без проблеми![]()
А ти от къде си![]()
Горно Нанадолнище
София
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hertz написа:Намерих си по-запазен волан с airbag, но не знам къде да отида за да ми го сменят ...
Аз ти предлагам в аптеката на Красно село да го смениш

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ludia написа:абе ела да ти го свала бре, тамън да видя как става та да знам после да си сменя моя
А такааааааааа.....и в тази връзка.....преди 20 години влизам да асистирам на едни колега на операция(тогава специализирах хирургия)..гледам пациентът реве,ама с глас..колегата го пита:
-Що ревеш бе човек?
А той:Ами страх ме е..за първи път ще ме оперират!
Отговорът на колегата:Е бива ли така ами ей на и аз за първи път ще оперирам ама не плача като тебе!!!
Пациентът млъкна и повече не продума......толкоз се втрещи,че забрави да реве!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
joker написа:Ludia написа:абе ела да ти го свала бре, тамън да видя как става та да знам после да си сменя моя
А такааааааааа.....и в тази връзка.....преди 20 години влизам да асистирам на едни колега на операция(тогава специализирах хирургия)..гледам пациентът реве,ама с глас..колегата го пита:
-Що ревеш бе човек?
А той:Ами страх ме е..за първи път ще ме оперират!
Отговорът на колегата:Е бива ли така ами ей на и аз за първи път ще оперирам ама не плача като тебе!!!
Пациентът млъкна и повече не продума......толкоз се втрещи,че забрави да реве!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”