Първо привет на всички тъй като току що се регистрирах. Повода за първият ми пост не е много хубав, но ще видим как ще се развият нещата. И така - първо за блока на двигателя - колата, когато е на нулева скорост сама качва и свяла оборотите - много неприятно ръмжене, нагоре-надолу. Отделно когато включа от 3 на 4-та или от 4-та на 5-а без да пипам газта ръмжи с всичка сила и качва/връща оборотите. Отидох в Ауди за компютърна диагностика и ми казаха, че проблема е в блока на двигателя, трябвало да се зачисти и да му се направи адаптация и ако не изчезнел проблема с оборотите трябвало да се купува нов блок

Преди да ви помоля за съвет ми кажете ако знаете приблизително - колко струва такъв блок? Колата е Голф 4, 1999, 1.6, 101 коня, бензин. Отделно един приятел каза да не вярвам на тия в Ауди и в никакъв случай да не почвам там ремонти щото ще ме съдерат жестоко, той каза че може да има много причини за това - например в автоматичния смукач и др. Моля да помогнете, че е много неприятно положението...