Проблем - блок двигател...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем - блок двигател...
Първо привет на всички тъй като току що се регистрирах. Повода за първият ми пост не е много хубав, но ще видим как ще се развият нещата. И така - първо за блока на двигателя - колата, когато е на нулева скорост сама качва и свяла оборотите - много неприятно ръмжене, нагоре-надолу. Отделно когато включа от 3 на 4-та или от 4-та на 5-а без да пипам газта ръмжи с всичка сила и качва/връща оборотите. Отидох в Ауди за компютърна диагностика и ми казаха, че проблема е в блока на двигателя, трябвало да се зачисти и да му се направи адаптация и ако не изчезнел проблема с оборотите трябвало да се купува нов блок
Преди да ви помоля за съвет ми кажете ако знаете приблизително - колко струва такъв блок? Колата е Голф 4, 1999, 1.6, 101 коня, бензин. Отделно един приятел каза да не вярвам на тия в Ауди и в никакъв случай да не почвам там ремонти щото ще ме съдерат жестоко, той каза че може да има много причини за това - например в автоматичния смукач и др. Моля да помогнете, че е много неприятно положението...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Смених си маркуча за дроселовата клапа в Ауди пак - преди около 3 седмици и проблемът не изчезна. Техника 3 пъти ми каза, че било блока на двигателя... Вече не знам къде да ходя и какво да правя, като се върна в София (Сега съм в Бургас) ще отида при моите хора, но ако мога и сега трябва да реша този проблем.
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
блокове много.....
едва ли ще е от този на двигателя.....
или оня не е могъл да ти обясни или ти не си го разбрал....
едва ли ще е от този на двигателя.....
или оня не е могъл да ти обясни или ти не си го разбрал....
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ми отиди и го попитай пак Точно за какво става въпрос.....
за кой блок......
нека да ти го напише.....
не ти ли издадоха някъв документ за диагностиката.....
за кой блок......
нека да ти го напише.....
не ти ли издадоха някъв документ за диагностиката.....
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали ще отида пак там и едва ли кракът ми повече ще стъпи в сервиз на Ауди - сега може да ми готвят нова изненада и да ми кажат, че трябва да купувам нов двигател. А преди 1 месец като бях там едни двама 20 годишни лумпени ми казаха, че колата е в перфектно състояние и нищо не трябва да се прави а после цъфнаха 1000 неща.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
vaskoto1 написа:блока на двигателя...
най вероятно проблема ти е в блока на дроселклапата-характерен проблем им е.
първо се почиства и настройва и ако си късметлия-ще изкара още малко...
ориентирай се за цени на дроселклапа за твоя мотор отсега по магазините. не е евтино обаче...
Колега несмяташ ли че колегата ти помогна доста с горе напоисаното. От теб се иска да отидеш в сервиза и да им кажеш на ония дето са ти взели 44 лв. или при някой друг да им обясниш кое да погледат и да ти оправят проблема и данеси създаваш повече главоболия.Все пак от някаде трябва да се започне.
-
golf4oli
- Автомобил:
- Двигател:
май само цената им е доста висока на тези 4-ки , не знам как се намират балъци да давата толкова пари , реално не повече от 6 000 лева , 4-китте имат много проблеми след 10 та та година , не говоря за километри , защото километражите се барат , с тези обороти станаха прословути голфовете след 96-та , а ремонта не е никак евтин
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”