централното ?!?
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
централното ?!?
първо да кажа централното ми е вакумно , значи прави следния проблем като отключа вратата (те са две де) та забелязвам че веднага след мене пак се заключва (от 10 до 60 секунди всеки път е различно) също забелязвам че не заключва шофиорската врата(като се заключи сама) . А когато отключа от другата врата шофиорската врата се отключва ама неможе да се заключи от там (леле отключване заключване и аз се омотах , надявам се да съм обеснил правилно) . Та въпроса ми е следния не трябва ли като съм отварял някои от вратите колата да не се заключва . Казаха ми да си погледна бутоните ,които са на вратата те си работят прегледах ги . някои имал ли е подобен проблем , дайте съвет какво да правя , и ако някои знае може ли въобще да се спре това самозаключване .
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Колега гледам че проблема се отнася за Golf 3. Отвори багажната врата и доло в дясно трябва да ти е вакум помпата. Изкарай централния маркуч отвори капачката на помпата и виж какво става с платката и ако ти е окислена вземи някакав контакторен спрей и е почисти ,също така провери си ISO кабела в какво положение ти е и крачетата на помпата в които влиза то. Имах един такъв проблем и се оказа ,че "+" -совото краче беше буквално проядено (окислено) от водата която се е стичала от десния стоп,но с един директен кабел от платката към "+" -са на ISO-кабела се оправи
Успех ,дано да сам прав.

- absent
- Автомобил:
- Двигател:
а някои да каже при смъкването на тази помпа(черната кутия в багажника) имали нещо по особено смисъл дърпам буксата и маркуча и си го свалям , така ли е , а после ще може ли да си заклуча колата ръчно
(с клуча ) и да си го взема това да го разглобя в къщи , и да питам при слагането има ли нещо по особенно ?
(с клуча ) и да си го взема това да го разглобя в къщи , и да питам при слагането има ли нещо по особенно ?
absent написа:......дърпам буксата и маркуча и си го свалям , така ли е , а после ще може ли да си заклуча колата ръчно
Точно така става. Откачаш гумата, махаш капака, издърпваш леко напред централното, вадиш маркуча и буксата като я стискаш леко в двата края. Буксата излиза по принцип малко трудно и иска малко повече дърпане

- bobo_drive
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”