kamus11 написа:ти някаква страшна глупост си решил да направиш .......само ще ти кажа че тия неща тежат около 50 60 кг ....а на татък нямя кво да коментирамzfa159 написа:Става дума за следното :
замислил съм се да си изпляскам в багажника един климатик (имам си джаджа за 220V до около 600-700W).
Обаче не ми е много ясно какъв точно тип климатик да използвам :
-спрях се на прозоръчен тип понеже са най-евтини ама не ми е ясно дали ще му пречи това,че външната около среда му е и вътрешна.
Също така гледах един тип в стария ми офис,който беше точно като табуретка и си седи на земята и е само едно тяло (не помня дали имаше отводител за горещия въздух).
Та се чудя ако си намеря такъв тип (незнам вторите как се казват) би трябвало да ми свърши работа или в най-лошия случай да иска отвеждане на горещи въздух навън което не е проблем (Пасат с коминче)
Иначе ако може да се ползва прозоръчен и пак по някакъв начин да му отвеждам топлото (ако ще е необходимо) си купувам веднага за около 200лв
Благодаря!
Е..с.ега подробности....то затова е комби да мъкне

Не по принцип аз питам заради самата идея не че съм тръгнал да го реализирам ама има много колеги дето си го мислят съвсем сериозно (понякога и аз де).