Трака като часовник нещо отпред Б3 - Установено (решено)
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А та, купих си аз лагер(31лв.) и отивам при майстора да го сменя. Свали той гумата, разкачи спиркачките, махна апаратите, свали и диска и по едно време се зачуди и вика.. "абе искаш ли да го оправим без да сменям лагера". Викам... "ми хубаво". Натегна хубаво един пръстен на дупки дето е (не знам как се казва
) - то се виждаше къде е задирало, качи всичко обратно и вика "айде бегай да я пробваш сега". Скачам аз паля и фиууууу
Всичко си беше наред. Нямаше го вече гадния цъкащ звук. Дадох му 5 лв. да се почерпи и готово.
После отидох в магазина дето купих лагера и го смених за един маслен тампон на скоростите, дето ми е заминал и трябва да го сменям. Пича ми го смени и ми върна даже пари и всичко си е точно
Аз лично съм много доволен от това магазинче в Дружба 2 бл. 226.

После отидох в магазина дето купих лагера и го смених за един маслен тампон на скоростите, дето ми е заминал и трябва да го сменям. Пича ми го смени и ми върна даже пари и всичко си е точно

Аз лично съм много доволен от това магазинче в Дружба 2 бл. 226.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
mafiota написа:... се чува едно не особенно силно но забележимо ЦЪК
Докато не започне да се чува забелижимо и притесняващо ПУК, свиркай си

Обикновено това говори за тръгнали тампони на макферсона, или за просто наместване на пружините в тарелките им при смяна на посоката на усилието.
Не е притеснително.
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
radotom написа:mafiota написа:... се чува едно не особенно силно но забележимо ЦЪК
Докато не започне да се чува забелижимо и притесняващо ПУК, свиркай си
Обикновено това говори за тръгнали тампони на макферсона, или за просто наместване на пружините в тарелките им при смяна на посоката на усилието.
Не е притеснително.
Охх благодаря ти Радо

Но за тампоните на макферсона май имаш право, но пък като съм вдигал предницата на крик и разбутам колелото нагоре-надоло го няма онова характерно чукане в областа на тампона, което според постове от форума е сигнал за смяната им!
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
VW_forever написа:Така на един приятел отЦЪК, премина на ПУК и накрая се получи ПРАССС.... скъса половин навивка от пружината, ама дали това беше в следствие на тампона....radotom написа:Докато не започне да се чува забелижимо и притесняващо ПУК, свиркай си
Егати и пружината, как се чупи това нещо...
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател: