Маркуч за маслените изпарения
- sharky4455
- Автомобил:
- Двигател:
Маркуч за маслените изпарения
Здравейте искам попитам да ли е толкова важна ролята на маркуча на маслените изпарения, понеже ми беше скъсан маркуча и реших да го облепя, но пак сега колата ми спря да варви толкова и харчи значително повече! Аз си мисля че може повече да е варвяла защото можв през дупката която се беше получила да е дарпала моно инжекцията въздух,но не сам сигурен! Помагайте ако можете! Мерси!

- sharky4455
- Автомобил:
- Двигател:
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
blagoykata написа:
Ако за маркуча за картерните газове става въпрос - на снимката е моето решение
Това е правилното решение! Браво и моят е така,само че вече го пуснах да си духа в космоса.Има разни гадни маслени отлагания в колектора...Оставих само това маркучле от капака на клапаните.
Не му духа
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
dxd написа:blagoykata написа:
Ако за маркуча за картерните газове става въпрос - на снимката е моето решение
Тъй като съм глупав и много любопитен може ли да ми го покажете на снимката кой е и какво е решението и защо![]()
![]()
На снимката се вижда прозрачен маркуч (покрай щеката на маслото) излизащ, чрез алуминиева втулка, от картера към въздуховода. На това място, по принцип, стои пластмасова (или от подобен материал) тръба, която струва 95лв чисто нова! Е, та решението е да се спестят тези 95лв, щото живота на тръбата не е дълъг!
Дано съм бил поне малко образен и разбран, щото ме мързеше да рисувам по снимката
Последна промяна от blagoykata на Вто 14 авг 2007 20:57, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
немеца колко е мислил и смятал може да поспорим .....картерните газове дето излизат от капака на главата не само че не трябват на коли на километри...... ами дори пречат на вървежа ....особено при някой модели..... трабата отпреде си трябва ...най малкото няма да мирише като пуснете парното ...... на някой модели като е спукана тръбата отпреде ебава сместа защото смуче въздух....
На снимката се вижда прозрачен маркуч (покрай щеката на маслото) излизащ, чрез алуминиева втулка, от картера към въздуховода. На това място, по принцип, стои пластмасова (или от подобен материал) тръба, която струва 95лв чисто нова! Е, та решението е да се спестят тези 95лв, щото живота на тръбата не е дълъг!
Дано съм бил поне малко образен и разбран, щото ме мързеше да рисувам по снимката
[/quote]
Голямо благодарско

Голямо благодарско

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”