За бога, не есемесвайте

Stoi написа:Леле как се дразня ! Това е супер нагло. Каква е тази държава, която неможе да си свърши работата и да помогне на едно СЕЛО, а иска помощ от гражданите пред ТВ-то. Нагляци . Харчат парите на народа..... милиони за коли , командировки и резиденции и като стане нещо пак от същия народ искат левчета, за да се помогне на някакво си СЕЛЦЕ. Да не дава господ да се наводнят две-,три.Тогава и по цяла европа ще пуснат призив за СМС-и. Схавахте ли ми мисълта колеги ?
За бога, не есемесвайтеНе ги учете така държавниците ни !
deluX написа:Stoi написа:Леле как се дразня ! Това е супер нагло. Каква е тази държава, която неможе да си свърши работата и да помогне на едно СЕЛО, а иска помощ от гражданите пред ТВ-то. Нагляци . Харчат парите на народа..... милиони за коли , командировки и резиденции и като стане нещо пак от същия народ искат левчета, за да се помогне на някакво си СЕЛЦЕ. Да не дава господ да се наводнят две-,три.Тогава и по цяла европа ще пуснат призив за СМС-и. Схавахте ли ми мисълта колеги ?
За бога, не есемесвайтеНе ги учете така държавниците ни !
Да де ама ако се наводни "Кричим" ти ще чакаш ли парите на държавата ??? така че ако не ти се пращат СМСи за наводнените не пращай ! ако не остави хората да помагат на добра воля
П.П. Знам че е глупаво но такава ни е държавата да ЗНАЕМ че неможе да се разчита на нея
*не искам да те убиждам и да ти се карам просто мнение и пример *
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 141 госта