За бога, не есемесвайте
SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !
Леле как се дразня ! Това е супер нагло. Каква е тази държава, която неможе да си свърши работата и да помогне на едно СЕЛО, а иска помощ от гражданите пред ТВ-то. Нагляци . Харчат парите на народа..... милиони за коли , командировки и резиденции и като стане нещо пак от същия народ искат левчета, за да се помогне на някакво си СЕЛЦЕ. Да не дава господ да се наводнят две-,три.Тогава и по цяла европа ще пуснат призив за СМС-и. Схавахте ли ми мисълта колеги ?
За бога, не есемесвайте
Не ги учете така държавниците ни !
За бога, не есемесвайте
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕДЦИ !
Stoi написа:Леле как се дразня ! Това е супер нагло. Каква е тази държава, която неможе да си свърши работата и да помогне на едно СЕЛО, а иска помощ от гражданите пред ТВ-то. Нагляци . Харчат парите на народа..... милиони за коли , командировки и резиденции и като стане нещо пак от същия народ искат левчета, за да се помогне на някакво си СЕЛЦЕ. Да не дава господ да се наводнят две-,три.Тогава и по цяла европа ще пуснат призив за СМС-и. Схавахте ли ми мисълта колеги ?
За бога, не есемесвайтеНе ги учете така държавниците ни !
Да де ама ако се наводни "Кричим" ти ще чакаш ли парите на държавата ??? така че ако не ти се пращат СМСи за наводнените не пращай ! ако не остави хората да помагат на добра воля
П.П. Знам че е глупаво но такава ни е държавата да ЗНАЕМ че неможе да се разчита на нея
*не искам да те убиждам и да ти се карам просто мнение и пример *
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Re: SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕДЦИ !
deluX написа:Stoi написа:Леле как се дразня ! Това е супер нагло. Каква е тази държава, която неможе да си свърши работата и да помогне на едно СЕЛО, а иска помощ от гражданите пред ТВ-то. Нагляци . Харчат парите на народа..... милиони за коли , командировки и резиденции и като стане нещо пак от същия народ искат левчета, за да се помогне на някакво си СЕЛЦЕ. Да не дава господ да се наводнят две-,три.Тогава и по цяла европа ще пуснат призив за СМС-и. Схавахте ли ми мисълта колеги ?
За бога, не есемесвайтеНе ги учете така държавниците ни !
Да де ама ако се наводни "Кричим" ти ще чакаш ли парите на държавата ??? така че ако не ти се пращат СМСи за наводнените не пращай ! ако не остави хората да помагат на добра воля
П.П. Знам че е глупаво но такава ни е държавата да ЗНАЕМ че неможе да се разчита на нея
*не искам да те убиждам и да ти се карам просто мнение и пример *
Едва ли ще искам от парите на честно трудещи се хора. По вероятно е да си търся правата от съответната държавна инстанция. Гледай и ми кажи в Англия пускат ли призиви за СМС-и за тамушните наводнения ? Трънки ! Тук никой не смее да си потърси правата. Ама ние сме си виновни !
Последна промяна от Stoi на Вто 14 авг 2007 22:40, променено общо 1 път.
-
milen_40
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен ми писна при всеки проблем да се търсят пари от хората ,които си плащат данъците, таксите и сметките и видиш ли държавата се обръща за помощ към тях. Не може са всеки проблем да се търсят пари от обикновения човек. Утре ще вземат да изгаснат лампите по Цариградско и - хайде кампания дайте по левче за да имате осветление( под егидата на Президента,Премиера, Вице президента,Шефа на Народното събрание, Главния прокурор, Бате Бойко, водача на листата в Каспичан, 8-мия кандидат за кмет на Полски тръмбеш и т.н.)
1-веднъж окрадоха парите за бедствия и аварий
2- прибират пари от нашите налози ( вкл. и акциза в/у горивата)
3- организират кампании за набиране на средства, който няма да се изразходват по предназначение( както стана с предприсъединителните фондове,програми и т.н)
" АЙ СИКТИР ОТ ТУКА "
Е*ати държавата
1-веднъж окрадоха парите за бедствия и аварий
2- прибират пари от нашите налози ( вкл. и акциза в/у горивата)
3- организират кампании за набиране на средства, който няма да се изразходват по предназначение( както стана с предприсъединителните фондове,програми и т.н)
" АЙ СИКТИР ОТ ТУКА "
Е*ати държавата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”