GOLFER написа:ей,момчета карате се за глупости!този бил пъргав,онзи бил тромав,друг се скапвал бързо!
всичко е относително,става дума за кола на 9г.все пак !никой не знае къде и как е карана,как е поддържана и колко от кончетата са живи.
а вие обсъждате коне и кубици все едно ,че току що слизат от конвейра и човека е пред адска дилема.
при колата на старо трябва доста оглеждане и изпитване на основните възли и агрегати.ако има възможност за сравнение с подобен автомобил е просто чудесно.да не забравяме ,че има и доза КЪСМЕТ![]()
ако колата ти е хванала окото и си преценил,че си заслужава взимай и не изпадай в излишни размисли.успех
gost написа:Здравейте колеги, на път съм да стана и аз член на вашата група с един Пасат 3ка/95г.
Харесал съм един изглеждащ много добре (абе то Божа работа, ама поне на мен ми харесва)
но ме смущава двигателя - 1.6 101к.с.пълен инжекцион. Четох преди време във форума, че 1.6
бил слаб за това купе, най-добре за Пасата бил 2.0л двигател. Ако се нелъжа той е 115к.с.??
- разликата с 1.6 е 15к.с. Нима толкова много се усещат тези 15 коня или има и нещо друго за
1.6 двигателя, което го прави неподходящ за Пасата?
Благодаря за всяко мнение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта