Дистанционно ОТВАРЯНЕ на вратите

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Чет 16 авг 2007 12:09

B_O_S_S_S написа:абе стига с тия "скрити кабели" като го оставиш тоа скрит кабел така и зимата при снега дали няма да се понакисне и при първото дистанционно отваряне на вратите и всичко = капълдъ (дет са вика) не знаете ли как се отваря предния капак на Г2 от вън ... там където ти е емблемата на решетката бъркаш и буташ палеца и и си готов :)
добре де ами ако имам вежда отпред от тез големите я ми кажи ти как се бута палеца :roll: а и какво ми пречи този кабел да е скрит под предния пластмасов подкалник и при авария да развия 1 болтче и да си го отворя :twisted:

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Чет 16 авг 2007 16:53

"ами ако има вежда" .. ами ако ти се преебе болтчето как ще извадиш кабела ... аз нямам вежда и за това нямам този проблем (т.е. имам вежда но е от малките и нямам проблеми) така, че като го направиш си мисли в движение резервен вариант

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 17 авг 2007 12:22

готово сложих си пружини на ограничителите и съм много доволен вече отваря точно колкото ми трябваше :)

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пет 17 авг 2007 12:58

колега направи едно клипче и пусни да видим как е станало

RED_SKOTY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RED_SKOTY » Вто 04 сеп 2007 13:55

братле на моита 3-ка ми слагаха на зикото момчетата до вас дето са и ми направиха багажника да се отваря с дистанционото и какв ода направя че да ми се отварят и вратите тои голфа нямаше централно те му сложиха

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 04 сеп 2007 17:07

звънни ми да се видим и ще ти обясня ако искаш може и да ти го направя 0896/89-86-02

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Вто 04 сеп 2007 17:22

видео с демонстрация няма ли да има за хората които не могат да дойдат? :roll:

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 04 сеп 2007 22:48

ми дано не забравя на някоя седмична среща че иначе специално тряя разкарвам фотоапарата

RED_SKOTY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RED_SKOTY » Вто 04 сеп 2007 22:50

непремено ще ти звана братле че има ми едни офертички за тебе за едни голфчета 3-ки някои ако тарси да купува 8)

Потребителски аватар
Speed_Am_All
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Speed_Am_All » Сря 12 сеп 2007 21:18

Може ли малко инфо от къде взе прожини и какви? Не само името на магазина но и къде се намира.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Чет 13 сеп 2007 6:32

RED_SKOTY написа:братле на моита 3-ка ми слагаха на зикото момчетата до вас дето са и ми направиха багажника да се отваря с дистанционото и какв ода направя че да ми се отварят и вратите тои голфа нямаше централно те му сложиха

Багажника ти се отключва или след като се отключи се отваря вратата сама,нещо като при мерцедесите?

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Чет 13 сеп 2007 13:15

Speed_Em_All написа:Може ли малко инфо от къде взе прожини и какви? Не само името на магазина но и къде се намира.

ами колега да ти кажя .. аз не съм ги купвал от магазин просто тук в стара загора има завод за технически пружини "ВАРИАНТИ" и влязох в завода ... един голям палет с пружини имаше (такива дето са били над бройката която клиента е поръчал) и си харесах 2 дадох по 1 лв за всяка и си ги сложих :) така че освен там незнам къде може да намериш

RED_SKOTY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RED_SKOTY » Чет 13 сеп 2007 21:44

vladtod® написа:
RED_SKOTY написа:братле на моита 3-ка ми слагаха на зикото момчетата до вас дето са и ми направиха багажника да се отваря с дистанционото и какв ода направя че да ми се отварят и вратите тои голфа нямаше централно те му сложиха

Багажника ти се отключва или след като се отключи се отваря вратата сама,нещо като при мерцедесите?

ами катронатисне6 джете коп4ета на алармата на дистанционото клу4алката 6трака и отклу4жа и после смао го дуртпа6 багажника

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 14 сеп 2007 6:44

RED_SKOTY написа:
vladtod® написа:

ами катронатисне6 джете коп4ета на алармата на дистанционото клу4алката 6трака и отклу4жа и после смао го дуртпа6 багажника

Аха ,значи точно като мен с изключение ,че моя се и отваря:) мноо ми беше кофти като нося две дини под мишниците и да си отварям багажника и му сложих едно амортисьорче и стана перфектно:)

Jhonny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jhonny » Вто 23 окт 2007 22:23

немое ли да се измисли некфа фатка за затваряне на отворена врата с дистанционно :oops: :shock :shock :shock

Върни се в “Направи си сам!”