добре де ами ако имам вежда отпред от тез големите я ми кажи ти как се бута палецаB_O_S_S_S написа:абе стига с тия "скрити кабели" като го оставиш тоа скрит кабел така и зимата при снега дали няма да се понакисне и при първото дистанционно отваряне на вратите и всичко = капълдъ (дет са вика) не знаете ли как се отваря предния капак на Г2 от вън ... там където ти е емблемата на решетката бъркаш и буташ палеца и и си готов
Дистанционно ОТВАРЯНЕ на вратите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
RED_SKOTY написа:братле на моита 3-ка ми слагаха на зикото момчетата до вас дето са и ми направиха багажника да се отваря с дистанционото и какв ода направя че да ми се отварят и вратите тои голфа нямаше централно те му сложиха
Багажника ти се отключва или след като се отключи се отваря вратата сама,нещо като при мерцедесите?
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Speed_Em_All написа:Може ли малко инфо от къде взе прожини и какви? Не само името на магазина но и къде се намира.
ами колега да ти кажя .. аз не съм ги купвал от магазин просто тук в стара загора има завод за технически пружини "ВАРИАНТИ" и влязох в завода ... един голям палет с пружини имаше (такива дето са били над бройката която клиента е поръчал) и си харесах 2 дадох по 1 лв за всяка и си ги сложих
-
RED_SKOTY
- Автомобил:
- Двигател:
vladtod® написа:RED_SKOTY написа:братле на моита 3-ка ми слагаха на зикото момчетата до вас дето са и ми направиха багажника да се отваря с дистанционото и какв ода направя че да ми се отварят и вратите тои голфа нямаше централно те му сложиха
Багажника ти се отключва или след като се отключи се отваря вратата сама,нещо като при мерцедесите?
ами катронатисне6 джете коп4ета на алармата на дистанционото клу4алката 6трака и отклу4жа и после смао го дуртпа6 багажника
RED_SKOTY написа:vladtod® написа:RED_SKOTY написа:братле на моита 3-ка ми слагаха на зикото момчетата до вас дето са и ми направиха багажника да се отваря с дистанционото и какв ода направя че да ми се отварят и вратите тои голфа нямаше централно те му сложиха
ами катронатисне6 джете коп4ета на алармата на дистанционото клу4алката 6трака и отклу4жа и после смао го дуртпа6 багажника
Аха ,значи точно като мен с изключение ,че моя се и отваря:) мноо ми беше кофти като нося две дини под мишниците и да си отварям багажника и му сложих едно амортисьорче и стана перфектно:)