Колеги, изчетох доста теми и да си призная малко се обърках... Става въпрос за Г3 ABF 16v 2000 . Значи колицата си пали без проблем в студено и топло време(бензин). Проблема идва като започне да загрява - някъде 30 - 40 градуса. Поне така мисля, стрелката на температурата е някъде м/у втората и третата чертичка. Като изфорсирам леко ми падат оборотите на 200 - 250 и аха да изгастне и се вдига до 850. Доста неприятно. Като загрее до 60 - 70 градуса няма проблем, държи си 800 оборота и не пада под тях. Имам и газова уредба - обикновенна - така взех колата, но задължително паля на бензин и когато загрее прехвърлям на гас. Компютъра го гледаха, казаха че не трупа грешки, защото му бил прекъснат постоянният плюс и при изключване от контакт се нулирал. Четох доста теми за разни там стъпкови моторчета, платки при дросела, и т.н. но се обърках и не знам какво да направя. А и не намерих тема за този мотор - да се държи така.
От доста време посещавам този форум, за съжаление не мога да давам компетентни мнения, единствено мога да черпя по бира като стана член, само да ми олекне малко работата и да откриете сезона разбира се.
Аре със здраве.
Падат ми оборотите и сами се вдигат
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Г2
Колега решението е-ОТИВАШ В-"GAZ DOCTORS" намира се на нов обелски път близо до лукоила/това е пътя които продължава през ломско и завиваш в ляво за практикер/
Дано да съм ти полезен при мен това ми помогна!!!
Успех!
Дано да съм ти полезен при мен това ми помогна!!!
Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”