И сега искам да попитам имам Голф 3 и не ми светят светлините на таблото светят само на габаритите,4есновника и окилометража . гедах да няма изгорял бушон но няма от какво друго може да е причина

bboikov написа:Е е е е ти за две ламбета го прати за ново табло. Тези от горе също се сменят. Мойте бяха изгорели и ги смених, не е проблем.
tankishev написа:Здравей колега ... за да се ориентираш само трябва да очакваш да ти светят следните неща:
1) 2 лампички които осветяват километража и оборотомера/часовника отгоре (самите те не светят .... за такава "екстра" сменяш с табло от друга кола")
2) 1/2 лампички за километража/и часовника (ако е електронен)
3) лампички за: контакт/ръчна/масло/мигачи/дълги
изгорелите крушки се сменята след сваляне на таблото (4 винта работа)
JoroKN написа:Здравейте първо на всички нов сам в този форум![]()
И сега искам да попитам имам Голф 3 и не ми светят светлините на таблото светят само на габаритите,4есновника и окилометража . гедах да няма изгорял бушон но няма от какво друго може да е причина
мерси предварително
G3 написа:JoroKN написа:Здравейте първо на всички нов сам в този форум![]()
мерси предварително
ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо пич как е разликата от КАДЕТТ на голф 3 ???????????????????
jagler написа:трябва да се разглабя и да се подменят лампичките те са си с фасунги и се завиват на местата им...а вече ако искаш може да си пригодиш и светодиоди поне те по-малко горят...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: G&G, Росен2, Ник никишето и 67 госта