Писна ми от държавата, в която живеем!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Brat4e zdrasti i dobre doshal v kluba na iadosanite
Az ne naprazno pusnah onaia tema, v koiato tyan i scuba i jokera mi se nahvurliha da mi obiasniavat kolko priatna bila nashata mila rodina... da tia si e priatna, ama smardi iako ot vsiakade... sega sam na brigada v US, mislia, 4e ti spomenah na edna sbirka na Boyana 4e sam namislil da hodia
Shte pusna snimki vav fouma, vapreki, 4e sam se zarekal da ne pisha izobshto vaobshte. Sorry za latinicata, oba4e mi e trudno da nalu4kvam kirilitsa bez da imam obozna4enie na kop4etata na laptopa
ta takiva neshta tuka nemaaaaa ima li dupka, obozna4avat ia kato za svetovnooo, i sled edin den ia mahat i izobshto ne si li4i, 4e imalo dupka. Mnogo sa striktni horitsata. moje da im promivat iako mozatsite, moje da e totalitarno obshtestvoto im, i tuk ima gadniari i takiva, det se opitvat da te pretsakat, oba4e kato tsialo v sravnenie s nas jiveiat si jivota kakto si iskat i si vzemat pari4ki i ne im dreme za nishto drugo...
)) Ai pak sh ti pisha pove4e drug den
Radvam se za teb pone, 4e samo gumata e zaminala... dano vsi4ko drugo da e ok
septemvri se vrushtam i sh piem bira sh razkazvam za taia prikazka, v koiato se vkarah - prikazka v bukvalen smisal, shot vsi4ko im e kato v prikazkite
hubavo i dobre uredeno 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
......
Последна промяна от Tyan на Съб 18 авг 2007 9:28, променено общо 2 пъти.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:VW_FEN написа: septemvri se vrushtam i sh piem bira sh razkazvam za taia prikazka, v koiato se vkarah - prikazka v bukvalen smisal, shot vsi4ko im e kato v prikazkitehubavo i dobre uredeno
боже господи ........... като цигане в супермаркет ...... братче щом така говориш за Аляска ако отидеш до Швейцария тогава ще вземеш да умреш от кеф .......
плюс това явно си пропуснал какво ти се обясняваше в другата тема ...... а именно че ако тук нищо не си постигнал проблема си е в теб ..никъде не е казано че там не е уредено повече, и по чисто ... и законите се спазват и тн
Върни се в “ОФФ-Топик - други”