Писна ми от държавата, в която живеем!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 17 авг 2007 21:02

Дидо,съчувствам ти,тъй като и аз съм разрязвал гума при сходна ситуация - вбесява ме отношението на шапкаря от КАТ , дано успееш да вземеш пари от каско.Аха - и сезирай Бойко да натегне кмета на общината в която е станал сакатлъка - няма само главните улици да асфалтират я :gruebel

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пет 17 авг 2007 21:13

Ухх... аз съм към ЕвроИнс... досега е нямало проблеми, да чукна на дърво. Застраховка имам и на джантите. Ще видим какво ще стане де. :roll:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Съб 18 авг 2007 1:58

Какво ще кажете за идеята да си носим по един знак на който пише "ВНИМАНИЕ !!! Дупка ! Защо е тук попитаите тези за който сте гласували " И като видим дупка да го оставяме отстрани на нея !

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 18 авг 2007 4:51

Brat4e zdrasti i dobre doshal v kluba na iadosanite :( Az ne naprazno pusnah onaia tema, v koiato tyan i scuba i jokera mi se nahvurliha da mi obiasniavat kolko priatna bila nashata mila rodina... da tia si e priatna, ama smardi iako ot vsiakade... sega sam na brigada v US, mislia, 4e ti spomenah na edna sbirka na Boyana 4e sam namislil da hodia ;) Shte pusna snimki vav fouma, vapreki, 4e sam se zarekal da ne pisha izobshto vaobshte. Sorry za latinicata, oba4e mi e trudno da nalu4kvam kirilitsa bez da imam obozna4enie na kop4etata na laptopa ;) ta takiva neshta tuka nemaaaaa ima li dupka, obozna4avat ia kato za svetovnooo, i sled edin den ia mahat i izobshto ne si li4i, 4e imalo dupka. Mnogo sa striktni horitsata. moje da im promivat iako mozatsite, moje da e totalitarno obshtestvoto im, i tuk ima gadniari i takiva, det se opitvat da te pretsakat, oba4e kato tsialo v sravnenie s nas jiveiat si jivota kakto si iskat i si vzemat pari4ki i ne im dreme za nishto drugo... :))) Ai pak sh ti pisha pove4e drug den ;) Radvam se za teb pone, 4e samo gumata e zaminala... dano vsi4ko drugo da e ok ;) septemvri se vrushtam i sh piem bira sh razkazvam za taia prikazka, v koiato se vkarah - prikazka v bukvalen smisal, shot vsi4ko im e kato v prikazkite ;) hubavo i dobre uredeno ;)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 18 авг 2007 7:58

VW_FEN,кво работиш там та ти е толкова приказка всичко :roll:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 18 авг 2007 8:04

......

Последна промяна от Tyan на Съб 18 авг 2007 9:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 18 авг 2007 8:16

Баш като в приказките е да - братче дори и да целуваш жабите - жаби ще си останат,няма да се превърнат в принцеси - чак пък толкова да се прехласваш :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 18 авг 2007 9:28

Tyan написа:
VW_FEN написа: septemvri se vrushtam i sh piem bira sh razkazvam za taia prikazka, v koiato se vkarah - prikazka v bukvalen smisal, shot vsi4ko im e kato v prikazkite ;) hubavo i dobre uredeno ;)

боже господи ........... като цигане в супермаркет ...... братче щом така говориш за Аляска ако отидеш до Швейцария тогава ще вземеш да умреш от кеф .......

плюс това явно си пропуснал какво ти се обясняваше в другата тема ...... а именно че ако тук нищо не си постигнал проблема си е в теб ..никъде не е казано че там не е уредено повече, и по чисто ... и законите се спазват и тн ;)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 18 авг 2007 15:08

Абе не е баш така :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”