Проучване при нов внос
Проучване при нов внос
Вярно ли е че при регистриране на кола нов внос сега правят някакво проучване дали е крадена или от сорта и ти дават талона 5-6 дни след като си сложил номерата? Ако да - за всички коли ли важи или за "съмнителни"? Чувах малко противоречиви мнения - повечето че има такова нещо, но един каза че му дали талона в същия ден.
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
И как се определят съмнителните?
Сверяват номерата на рама и двигател и си чао.
Сверяват номерата на рама и двигател и си чао.
Последна промяна от ostavime на Съб 18 авг 2007 10:49, променено общо 1 път.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Проучване при нов внос
ГLГLГL написа:Вярно ли е че при регистриране на кола нов внос сега правят някакво проучване дали е крадена или от сорта и ти дават талона 5-6 дни след като си сложил номерата? Ако да - за всички коли ли важи или за "съмнителни"? Чувах малко противоречиви мнения - повечето че има такова нещо, но един каза че му дали талона в същия ден.
Да

Срока е 10дни

И аз бях така, 10дни чаках да ми проверят колата чрез Интерпол и тогава си взех талона

Така е при нов внос

petko5 написа:ГLГLГL написа:Вярно ли е че при регистриране на кола нов внос сега правят някакво проучване дали е крадена или от сорта и ти дават талона 5-6 дни след като си сложил номерата? Ако да - за всички коли ли важи или за "съмнителни"? Чувах малко противоречиви мнения - повечето че има такова нещо, но един каза че му дали талона в същия ден.
Да![]()
Срока е 10дни![]()
И аз бях така, 10дни чаках да ми проверят колата чрез Интерпол и тогава си взех талона
Така е при нов внос
За всички без изключение значи? И какво би станало ако проверката "не мине" - отиваш за талона и ти казват, че вече си без кола и без пари, ако искаш да се оправяш с продавача?
ГLГLГL написа:Вярно ли е че при регистриране на кола нов внос сега правят някакво проучване дали е крадена или от сорта и ти дават талона 5-6 дни след като си сложил номерата? Ако да - за всички коли ли важи или за "съмнителни"? Чувах малко противоречиви мнения - повечето че има такова нещо, но един каза че му дали талона в същия ден.
покрай работата ми се налага да регистрирам по някоя друга кола така, че след като мине всичко дават едно малко зелено талонче (временно) и след седмица, най-много две си получаваш големия талон. споко, не е страшно, караш си без проблеми!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”