Stenly написа:боби сега матора работи без нищо но вкъщи има два топа с инсталация които естествено трябва да се навържат вкл. и "компЮтъра"
Помисли правилно кое ти е нужно и кое прави нещата сложни и е излишно....
за теб знаем че можеш без доста нещаBobby_ написа:Stenly написа:боби сега матора работи без нищо но вкъщи има два топа с инсталация които естествено трябва да се навържат вкл. и "компЮтъра"
Помисли правилно кое ти е нужно и кое прави нещата сложни и е излишно....
ivkata написа:Bobby би ли обяснил малко по подробно за този диф.регулаторBobby_ написа:
Трчбва ти ток до нагревателя на диф регулатор....каква точно функция изпълнява,може ли да му се подаде ток от конт. ключ ,или е зависим от някой датчик около мотора?
Освен колегата Stanley ,и мен живо ме интересува!
За сега пали без 5 дюза от четвърт,а иначе си играх с нея ,тока и идва само когато въртиш на стартер и ако темп. е над определена стойност ,термоампулата спира напрежението към неяBobby_ написа:....... Като цяло на този тип инжекция му трябва ток до 5та дюза, стъпково моторче (клапан за ниски обороти) и нагревател на диф. регулатор....
Като гледам на снимката термоампулата за 5та дюза не е включена... което ме навежда на един проблем през зимата "Трудно палене" Тази ампула е най-гадна за връзване щото се взима ток от стартера и се прекъсва на няколко места......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта