от 20 години насам, броят на загиналите на пътя е почти константен и се движи около 1000 души на година.
Факт е, че в момента има поне 10 пъти повече автомобили, в сравнение с 1987-ма година. От тук, чисто математически може да открием, че реално шофьорите сме станали много по-разумни и дисциплинирани, караме с колани, говорим с хендс-фри и т.н. неща, които не правехме преди... Реално жертвите на "глава от шофьорите" са намалели като %.
Преди от 200 000 автомобилиста, годишно са загивали 1000, демек 0.5%.
Сега на 2 000 000 автомобилиста годишно загиват 1000, или 0.05%.
Писна ми да ме наричат идиот, косвенно в медиите, като ме поставят под общ знаменател с всички останали водачи!
Все едно аз да кажа, че понеже 20% от пушачите умират в следствие на тютюнопушенето, което е много повече от 1000 човека на година, че всички пушачи са тъпанари, безрасъдни, идиоти, кавали и т.н. Ами няма да е вярно, познавам и свестни пушачи
Другото интересно нещо е, че винаги сравняват бройката на жертвите по пътищата със жертвите във Ирак от бомби

За разлика от нашоите родни военни, Хамериканските знаят къде да хвърлят бобми и рядко целят хора. Отделно, че никой не ни съобщава обаче колко са жертвите от ПТП-та в Ирак, а гаранция давам, че са много, ама много повече от българските
И последното - на фона на пътищата ни и автопарка ни, сравнено с останалите страни от ЕС, съм убеден, че се справяме прилично. 100% гаранция, че само от завършването на двете големи магистрали в БГ, жертвите ще спаднат чувствително...