Искам да попитам за идея как да вържа мигачите така че да мигат когато вратите се отварят...... та да ме виждат от далеч
Дайте идея как да вържа мигачите към вратата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте идея как да вържа мигачите към вратата
Здравейте колеги,
Искам да попитам за идея как да вържа мигачите така че да мигат когато вратите се отварят...... та да ме виждат от далеч
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих се заял направо с бутона за аварийките.
Важно е да си уточнил кога ще мигат ,при контакт,липса на контакт или само при работещ двг. имам предвид с вратите !
За движение на заден ход с светещи постоянно мигачи(мисля е по ефектно) е само един диод 10 А между лампата за заден ход и мигача направо в багажника !
Важно е да си уточнил кога ще мигат ,при контакт,липса на контакт или само при работещ двг. имам предвид с вратите !
За движение на заден ход с светещи постоянно мигачи(мисля е по ефектно) е само един диод 10 А между лампата за заден ход и мигача направо в багажника !
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Kartala написа:на мен са ми вързани към алармата ама нз как точно

max-2 написа:Алармите на валкор имат тази функция
Ronin написа:max-2 написа:Алармите на валкор имат тази функция
И не само.....те !!
и трите мнения не ми помагат въобще .... не разбирам какво предлагате да си сменя алармата ли ? ... моля хора които нямат идея как да се направи това да не се обаждат ....
Л&Р ... може ли да се прокара през ключа за авариините или е сложно ... ако трябва да е с релета какво реле трябва да тръся така че да премигва ?
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tankishev написа:и трите мнения не ми помагат въобще .... не разбирам какво предлагате да си сменя алармата ли ? ... моля хора които нямат идея как да се направи това да не се обаждат ....
?
Колега идея си нямаш колко не разбирам как ще стане работата
Пак да те попитам ,кога ще ти мигат мигачите т.е когато има ключ в патрона,има контакт или има ключ с контакт или само на загасена кола...или на загасена кола с ключ в патрона....
Отговори ми на въпраса и после да видим какво точно искаш
Първо обмисли вариантите и ще разбереш идеята ти колко не е добра но ако все пак искаш ок ....решението е почти елементарно..колега
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Ronin написа:1) Пак да те попитам ,кога ще ти мигат мигачите ....
2) Отговори ми на въпраса и после да видим какво точно искаш
3)Първо обмисли вариантите .... и ще разбереш идеята ти колко не е
4) и аз монтирам gps-и всичко подобно
Офф .... поредният колега, който само гледа с какво да се заяде вместо да помогне ... та както съм написал:
1,2) написал съм много ясно ... искам мигачите да ми мигат когато се отворят вратите .... нз дали е на контакт или не ... нз дали работи или не ... нз дали е лявата врата или дясната ...
tankishev написа:Здравейте колеги,
Искам да попитам за идея как да вържа мигачите така че да мигат когато вратите се отварят...... та да ме виждат от далеч Smile
3) идеята е много добра ... всеки път когато отворя вратата ще ми цъкат авариините ... ще ме виждат много по-добре ...
4) не искам да ми се монтира GPS ... или поне не засега
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За т.4 мисля че ти монтираше gps
или греша ....
т.ч Не се заяждам ....ако уточниш вариантите с вратите или контакта аз ще ти дам нужното ти решение освен колегата L&R ....недостатъка на предложението от колегата е че допълнително натоварваш консумацията от акумолатора ..което мисля може да се прескочи ...
- Ако мигачите ти мигат без контакт то какво става сутрин зимата когато тока ти е критичен за паленето а ти си отваряш вратата за да влезеш....а те си мигат....п.с алармите които правят нещо подобно мигат 2-3 пулса и спират а при схемата на колегата мигат докъто вратите са отворени и много други подобни които ти трябва да измислиш (премислиш) но аз няма да мисля вместо теб...а ти си мислиш че се заяждам...достатъчно съм смачкан от работа че да се прибера в къщи и да се заяждам с някой...сори...
А ако се замислиш наистина за най удачния вариант ще разбереш че не си заслужава 
т.ч Не се заяждам ....ако уточниш вариантите с вратите или контакта аз ще ти дам нужното ти решение освен колегата L&R ....недостатъка на предложението от колегата е че допълнително натоварваш консумацията от акумолатора ..което мисля може да се прескочи ...
- Ако мигачите ти мигат без контакт то какво става сутрин зимата когато тока ти е критичен за паленето а ти си отваряш вратата за да влезеш....а те си мигат....п.с алармите които правят нещо подобно мигат 2-3 пулса и спират а при схемата на колегата мигат докъто вратите са отворени и много други подобни които ти трябва да измислиш (премислиш) но аз няма да мисля вместо теб...а ти си мислиш че се заяждам...достатъчно съм смачкан от работа че да се прибера в къщи и да се заяждам с някой...сори...
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател: