Колеги помогнете. Като зареждам колата, винаги я пълня до горе. Но след това като спра някъде и отворя вратата, ме лъхва силна миризма на бензин. И това продължава 1-2 дни, а ако не карам колата и повече време. Като намалее количеството бензин и миризмата изчезва. Някой има ли представа от какво може да е? Горивни пътища? Резервоар?
Колата е Passat B5 98ма с AEB мотора
Миризма на бензин???
- Kentavar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен е нормално да мирише. Нали на тапата на резервоара има отвор...Все пак бенза е летлив и то силно летлив и можеш да си представиш какво би станало ако нямаше от къде да излизат изпаренията...
При мен също мирише. Не съм с 5 - ца, но ....Дори да е малко бензина пак мирише. Изпарява се и изпаренията трябва да излизат инак - бум...
Споко. Усещаш ли, че ти губи бензин, ако ли НЕ - свиркай си! Едни хора се притесняват когато нещо РАБОТИ, други от нещо което НЕ РАБОТИ! Ти от кои си?!? 

- kickdown
- Автомобил: 2008 Tiguan TF + 2017 Seat Ateca
- Двигател: CBAB
Kentavar написа:Според мен е нормално да мирише. Нали на тапата на резервоара има отвор...Все пак бенза е летлив и то силно летлив и можеш да си представиш какво би станало ако нямаше от къде да излизат изпаренията...При мен също мирише. Не съм с 5 - ца, но ....Дори да е малко бензина пак мирише. Изпарява се и изпаренията трябва да излизат инак - бум...
Споко. Усещаш ли, че ти губи бензин, ако ли НЕ - свиркай си! Едни хора се притесняват когато нещо РАБОТИ, други от нещо което НЕ РАБОТИ! Ти от кои си?!?
Ами не се притеснявам ама е малко не приятно, имам и Аudi B4 и него го пълня догоре, но пък не мирише

- PassatVarna
- Автомобил:
- Двигател: